5 myter om C vitamin

Vitamin C Myter

SANT ELLER USANT? C-Vitamin myter

Vitamin C er en av de mest kraftfulle antioksidanter som er kjent, og som vi har veldig for hånd, vi finner det i matvarer som appelsin, jordbær, papaya, kiwi, mango, persille eller avokado.
I dette innlegget vil vi dele med deg noen nysgjerrigheter om denne ingrediensen som er så etterspurt i kosmetikksektoren.

Visste du at hvert 0.49 sekund registreres et Google -søk med begrepet "vitamin C"? Av dem er nesten halvparten relatert til huden.

Vitamin C er ikke bare favorittingrediensen til kundene. Men hva er det med det som gjør det til favoritten i kosmetikkbransjen?
Vår fagansvarlig, og teknisk direktør for Germaine de Capuccini, svarer, tydeliggjør og begrunner sannheten (eller ikke) for noen myter knyttet til C-Vitamin

Hvis jeg drikker appelsinjuice daglig, trenger ikke huden min en kosmetikk med vitamin C

FALSK – Kroppen vår er ikke i stand til å syntetisere vitamin C, og den nødvendige daglige dosen må hentes fra matinntaket. Vit-C er avgjørende for syntesen av kollagen, og dette proteinet er til stede i hud, blodårer, muskler, sener, brusk og bindevev som omgir vitale organer. Dermed er en appelsinjuice ikke nok til å «tilføre» alle disse behovene.
C Vitamin, ren beskyttelse

C -vitamin bør ikke påføres om sommeren

FALSK – Tvert imot. Antioksidant -effekten av vitamin C forsvarer huden mot aggresjon av frie radikaler generert av solstråling. Om sommeren er strålingstimene lengre enn om vinteren, så hvis nivået av vitamin C ikke er tilstrekkelig, skyter generasjonen av frie radikaler opp og etterlater huden utsatt.

Kosmetikk med C-Vitamin flekker huden

FALSK – Så lenge vitamin C er godt formulert, trenger det ikke å flekke huden. Det er sant at askorbinsyre er lysfølsom og lett kan endres i kontakt med lys, men det er ikke lysfølsomt, så når det absorberes gjennom huden, genererer det ikke noen form for endring.

C-Vitamin anbefales for alle hudtyper

Les mer om hud typer

SANN – På grunn av sin virkning på huden, er vitamin C egnet for alle hudtyper: fet, normal, tørr … av alle kjønn eller alder.

Det er imidlertid interessant å vite at Rent Vitamin C er en syre, slik at svært sensitiv eller intolerant hud kan føle en viss følelse av kløe eller irritasjon når den påføres. Denne følelsen forsvinner ved at applikasjonen er i avstand til huden justeres.

Jo høyere konsentrasjon av vitamin C, desto større er fordelene for huden

FALSK – Det faktum at effekten av vitamin C er avhengig av dosen som brukes, betyr ikke at jo høyere konsentrasjon, desto større fordeler.

Det vil avhenge av egenskaper og formuleringens evne til å lette frigjøringen av den aktive ingrediensen på huden.

Germaine de Capuccini har klart å øke mengden vitamin C som trenger inn i huden med opptil 600%, eller med andre ord, med mindre konsentrasjon får vi større fordeler.
Germaine de Capuccini jobber hardt for å være i spissen for vitenskapelige fremskritt som kan ha anvendelse på vårt felt. Hver lansering er en utfordring. Ved denne anledningen har C-Vitamin blitt hovedpersonen.
Timexpert Radiance C + multipliserer x6 effektiviteten til Rent Vitamin C takket være den patenterte HLG -nanopolymeren, som gir dypt næring til celler og muliggjør en vedvarende frigjøring av aktive ingredienser.

HA DU PRØVD DET?

Germaine Team

Se alle innlegg

Legg igjen et svar