Ampuller for hudpleie

Ampuller er stjernebehandling innen hudpleie

Ampuller: hva er de, hvordan fungerer de og hvorfor er de en av stjernebehandlingene innen hudpleie?

Hvis du ennå ikke har overgitt deg til ampulle-kulten, så er dette rette øyeblikket.

En kosmetikk, i enkeltdoseformat, som gir umiddelbar lysstyrke og fuktighet til huden på rekordtid, og som blir mer og mer populær blant skjønnhetselskere.

Ampuller for hudpleie

Ampuller for hudpleie er vanligvis forbundet med ekspressbehandlinger, siden vi ved mange anledninger bruker dem for å få huden vår til å se utrolig ut  til for eksempel en fest 🙂 …

Det er et veldig kraftig skjønnhetsprodukt fordi det inneholder en stor konsentrasjon av aktive ingredienser med lav molekyler vekt, som gjør at de aktive ingrediensene trenger dypt i huden. 

Nettopp dette gjør disse behandlinger perfekte selv for sensitive og reaktive hudtyper. 

Fordelene

Blant de viktigste fordelene er at den gir masse glød lys og fukt til huden,  men disse fantastiske ampullene har mange flere egenskaper (du må bare velge hva huden din trenger til enhver tid).

Anti-aldring, reduksjon av flekker, fet hud, tørr hud, åpne porer … er bare noen av løsningene som tilbys av denne kosmetikken presentert i en liten dose.

Germaine de Capuccini ampuller sortiment:

Options Flash Lift Serum Ampuller

Blant de viktigste fordelene er at den gir masse glød lys og fukt til huden,  men disse fantastiske ampullene har mange Umiddelbar oppstramming av huden.

Ampullene har en lifting effekt som gir glød, fukt og minimerer tegn på tretthet og reduserer små  uttrykks linjer og rynker.

Perfekt når du har en spesiell anledning du vil se fresh ut.

5x1ml

Options Shock Fluid Photo-Aged Recovery

Serum i ampuller som gjenoppretter tilstanden til en overeksponert hud mot solen.
Gjenoppretter hud som er skadet av solen, og korrigerer synlige tegn på overeksponering. Reduserer rynker og forener tonen.

Med synlige resultater fra første påføringstidspunkt,  jobber denne serumen fra innsiden av huden, og styrker og gjenoppretter den. Forbedrer effektiviteten av den daglige behandlingen.

10 ampuller x 1,5 ml

Options Shock Fluid SOS Stressage

Disse ampullene er en shock behandling for sensitiv stresset hud eller midlertidig irritert hud.

Disse ampullene er formulert for å berolige og redusere betennelse, samtidig som den styrker hudtoleransen.

10×1,5ml

Options Shock Fluid Stop Pollution

Har du vært utsatt for mye miljøforurensing, blir huden kvelt.  Huden vil virke gusten, blass og uten den gløden som en sunn hud viser.

Disse ampullene gir huden en detox, samtidig som de hjelper å nøytralisere alle disse miljøforurensningene huden blir utsatt for.

10×1,5ml

Viktig at de brukes etter rens, og alltid før eventuelt ansiktskremen.

GERMAINE DE CAPUCCINI

Germaine Team

Se alle innlegg