Beskytt huden mot kulden

Hudpleie mot kulden

Hvordan ta vare på huden om vinteren.

Når temperaturen synker, finner vi frem de varmeste klærne våre: kåper, høyhalsede gensere gensere, skjerf og luer … Jo flere lag, jo bedre! Men har du tenkt på at du også må beskytte huden mot kulde?
Huden påvirkes av kulde, og den kjennes stram, blir rød, sprekker, spesielt i ansikt og på hendene. Dette er fordi blodsirkulasjonen i huden reduseres, den får mindre oksygen, og mindre næring. Dette gjør at det ‘hydrolipide’ laget av huden påvirkes, noe som gjør huden skjør og sprukken.
Heldigvis har vi i Germaine de Capuccini et bredt utvalg av produkter for å ta vare på, beskytte og mest mulig forhindre, at huden vår lider ved lave temperaturer. Her vil vi avsløre noen hemmeligheter som gjør at du vil se perfekt ut også i denne årstiden, og at kulden hverken påvirker eller endrer hudens tilstand.
Fuktighet er grunnleggende: en av de viktigste ingrediensene for å tilføre huden fukt i dypen er hyaluronsyre. Hydracure er den første linjen med spesifikke produkter som tar hensyn til hudtype og klima.

Ikke gå glipp av retningslinjene for å beskytte huden mot kulde:

Hyaluronic Force forhindrer at huden tørkes ut.
Dette Deep Hydration Serumet vil være den perfekte allierte for å beskytte og regenerere huden takket være effekten av ren hyaluronsyre med tre molekylvekter.
Påfør den morgen og / eller kveld før dine vanlige produkter, og du vil umiddelbart merke en intenst velvære.

Hydracure Hydractive Ekstremt Tørr Hud

Hydractive Rich Cream for Cold Climates letter følelsen av stramhet i huden når det er kaldt. Dette er produktet med størst fuktighetsgivende kraft, spesielt for tørr hud, som Germaine de Capuccini noensinne har laget. Denne teksturen fjerner raskt følelsen av stramhet i huden. Påfør kremen morgen og / eller kveld etter Hyaluronic Force serumet.

Gjenopprett mykheten i huden din etter en kald dag med Intense Hydractive Comfort Mask.
Oppsiktsvekkende behandling som umiddelbart gjenoppretter de optimale nivåene av fuktighet og dermed gir huden all den komforten den trenger. Huden er hydrert, glatt, strålende og i ideell tilstand for aktivt å bevare sin ungdommelighet.

¡Du vil elske den turkise fargen!

Leppene er mest påvirket av kulde. Beskytt, fukt og reparer dem med Anti-Pollution Lip Protector SPF20. Et grunnleggende produkt som må være i vesken din i kalde årstider.

En langvarig fuktighetsgivende leppepomade som med hver påføring* forebygger, gir fukt og beskytter leppene mot ytre aggresjon, gir en behagelig følelse av komfort, samtidig som den reparerer tørre, sprukne og såre lepper. Den gir også en volumeffekt.
Ha den i vesken!

Huden rundt øynene er den mest skjøre i ansiktet. Huden her er mye finere enn i resten av ansiktet og gjenspeiler lett enhver endring, så vi må også beskytte den spesielt mot kulde.

Gi blikket ekstra effekt med Pollution Defense and Youthfulness Activating Oxygenating Eye Contour fra Excel Therapy O2.
Den første øyekremen som beskytter dette delikate området mot de 4 stille fiendene forårsaket av forurensning: luft, sol, den atmosfæriske, digitale og innemiljø.

Den behandler og forskjønner området rund øynene, samtidig som den korrigerer mørke ringer og poser under øynene. Påfør den morgen og kveld eller når du trenger det. Ha den alltid med deg og bruke den så mange ganger om dagen som du føler du trenger det.

Hendene

Hvem har ikke hatt tørre og sprukne hender om vinteren? Det er et av områdene som er mest berørt av kulde, og vi bør gi dem samme oppmerksomheten og ta vare på dem akkurat som med ansiktet. Vi har den perfekte løsningen for hender og dekolletasje i den kalde årstiden.

Fukt, beskytt og bekjemp for tidlig aldring av hendene og dekolletasje med High Repair Hands & Décolleté fra Timexpert SRNS.
Skjønnhet er en sammensatt gruppe der hendene og dekolletasje utgjør en viktig del. De er veldig skjøre og delikate områder som, i likhet med ansiktet, hele tiden blir utsatt.

Denne sublime kremen med en ekstrem myk tekstur er en ekte foryngende behandling med omfattende virkning som inkluderer høy solbeskyttelse SPF30.
Fra første applikasjonen dekker de fotokorrigerende pigmentene også eventuelle ujevnheter.

Med disse rådene og retningslinjene kan du nå fornye skjønnhetsrutinen og beskytte huden mot kulde.

Germaine Team

Se alle innlegg