C Vitamin Hudpleie Revolusjon med Nanoteknologi

Timexpert Radiance C Vitamin Behandling fra Germaine de Capuccini
Vitamin C er en av de mest kraftfulle antioksidanter som er kjent, og som vi har veldig for hånd, vi finner det i matvarer som appelsin, jordbær, papaya, kiwi, mango, persille eller avokado.
Multipliseres effektiviteten av C Vitamin 6 ganger.

Den beste antioksidanten med Ren C Vitamin

Vitenskapelige fremskritt innen nanoteknologi, og oppdagelsen av nye synergier blant ingredienser, har gjort det mulig å skape TIMEXPERT RADIANCE C + ,for å bekjempe oksidativt stress med større effektivitet, og derfor mot aldring som vises som mørke flekker, dehydrering og en matt hudtone.
Tretthet er den store hudtilstanden i det 21. århundre, og en stor kilde til bekymring for de som lider av denne tilstanden. C Vitamin er løsningen for å bekjempe matt og kjedelig hud.

DEN UUNNVÆRLIGE INGREDIENSEN FOR HELSEN TIL HUDEN DIN

C VITAMIN, gitt dets store antioksidantkraft, er en av de tre høyest rangerte superingrediensene blant hudpleie spesialister i laboratorium og hudterapeuter.
Forbrukere vet hva som er best for huden deres. Google-søk i 2021 beviser dette: C Vitamin er det mest søkte skjønnhetsaktive prinsippet.
Hvert 0.49 sekund registreres et Google-søk som inneholder søkeordet «c vitamin». Nesten halvparten av dem er forbundet med huden.
C Vitamin, ren beskyttelse

Det daglige supplementet

Ingen behandling vil ha ønsket effekt hvis vi ikke beskytter oss mot solens stråling, og den negative effekten av frie radikaler.

Alltid med antioksidant plus solbeskyttelse

De fleste pattedyr har kapasitet til å produsere sitt eget vitamin C vitamin. Imidlertid har mennesker tapt denne kapasiteten gjennom evolusjon. Dette skyldes en genetisk mutasjon som har resultert i manglende evne til å syntetisere enzymet som produserer dette vitaminet.

Forurensing, røyking, stress, blålys fra skjermer, og spesielt solen, skader cellene våre hver dag og oksiderer huden vår, noe som gjør at den eldes.

Frie radikaler er svært ustabile og reaktive elementer som må fange elektroner for å bli stabile. For å oppnå den stabiliteten angriper de molekylene nærmere dem og stjeler det elektronet. Dette utløser en kjedeprosess: oksidasjon.

En antioksidant er en forbindelse med kapasitet til å gi elektroner til ustabile frie radikaler, og dermed forhindre oksidasjon av andre forbindelser.

C Vitamin , en av de kraftigste antioksidantene som finnes, er i stand til å beskytte mot virkningen av frie radikaler som forårsaker fotoaldring av huden.

TIMEXPERT RADIANCE C+

GERMAINE DE CAPUCCINI laboratorier har vært i stand til å øke effektiviteten av denne allerede ekstremt kraftige aktive ingrediensen, C-vitamin.

For første gang multipliseres EFFEKTIVITETEN AV REN C VITAMIN 6* ganger, takket være den patenterte HLG nanopolymeren, som nærer hudceller i dybden og tillater en vedvarende frigjøring av de aktive ingrediensene.

Gjennom eksperimenter har vi vært i stand til å vise at tilstedeværelsen av HLG i formlene våre innebærer en 600% økning i mengden C Vitamin som når målområdet.

Dette gjør at vi kan si at vi multipliserer effektiviteten av C Vitamin 6 ganger, og trenges derfor ikke å bruke høye doser av ingrediensene for å oppnå optimale resultater. Dermed reduseres risikoen for irritasjon av følsom hud.

Formuleringsrevolusjon, eksklusivt patentert av GERMAINE DE CAPUCCINI innen feltet profesjonell kosmetikk.
HLG teknologi tilhører en type terapeutiske polymerer ,som benyttes innen det medisinske feltet for å frigjøre aktive ingredienser i onkologi, og for behandling av nevrodegenerative sykdommer.

Hovedutfordringen, ved å bruke et preparat eller kosmetikk topisk, er å overvinne de biologiske barrierene skapt av hudlag, og oppnå en optimal konsentrasjon av den aktive ingrediensen på målstedet.

Alt dette i løpet av en tilstrekkelig tid til at produktet kan utføre sitt oppdrag.

For dette formålet er det forskjellige strategier knyttet til nanomedikamenter, som beskytter det terapeutiske middelet mot å bli degradert, mens det samhandler med hudkomponenter. Dermed øker penetrasjonen og forlenger retensjonstiden.

HLG virker på alle hudlag, stimulerer cellemetabolismen og maksimerer formelens fordeler, samtidig som den gir ekstraordinære hydreringsnivåer.

HLG Nanopolymer virker på alle hudlag, stimulerer cellemetabolismen og maksimerer formelens fordeler, samtidig som den gir ekstraordinære hydreringsnivåer.

HLG Består av hyaluronsyre, lysin og glutaminsyre, tre biokompatible, biologisk nedbrytbare og selvaktive ingredienser.

 • Hyaluronsyre: svært fuktighetsgivende. Kan holde en stor mengde vann,  og gir  volum  til  vevet.  I sin retikulerte form er den langt mer  effektiv enn i sin lineære  form.

 • Glutaminsyre: den nye «hydreringshelten»: 4  ganger mer fuktighetsgivende enn hyaluronsyre  (men prisen er imidlertid langt  høyere). Den har nylig  begynt å bli brukt i kosmetikk.

 • Lysin: beroligende effekt. Stimulerer  akkumulering av kollagen.

C + E + FERULIC, HUDLEGERS VINNENDE KOMBINASJON

Nyere forskning viser at kombinasjonen av C vitamin , E vitamin og ferulinsyre øker effektiviteten til hver av dem, og med fantastiske fordeler. De har en beskyttende synergistisk virkning når de kombineres, og en ekstra antioksidantvirkning på huden.

 • C VITAMIN :

  Beskytter vannløselige  struktur.

 • VITAMIN E

  Beskytter fettløselige  strukturer.

 • FERULINSYRE

  Kraftig antioksidant som også øker effekten av begge vitaminer: Ikke bare stabiliserer den dem kjemisk, den multipliserer også fotobeskyttelseseffekten og reduserer i betydelig grad skaden forårsaket av UV-stråling på hudcellers DNA.

UME-EKSTRAKT

Ume er type japansk plomme, brukt som medisin i Asia. Den er rik på proteiner, mineraler, fett og organiske syrer. Ume er kilden til et ekstrakt som har en svært kraftig antiglykasjonseffekt som aktivt forstyrrer hvert av stadiene i dannelsen av AGEer. Ume-ekstrakt har vist seg å bevare hudens ungdommelige utseende I betydelig grad, og med et veldig potent belysende potensial.
Resultatet av kombinasjonen av alle disse elementene er den største revolusjonen i nyere tid innen hudpleieverdenen: TIMEXPERT RADIANT C+ , fra Germaine de Capuccini.

RADIANCE C+
BEHANDLINGER FOR 100% LYSENDE HUD

Germaine Team

Se alle innlegg