C-Vitamin Hudpleierevolusjon med Nanoteknologi

Timexpert Radiance C Vitamin Behandling fra Germaine de Capuccini
C-vitamin er en av de mest kraftige antioksidantene som finnes. Vi finner det i matvarer som appelsin, jordbær, papaya, kiwi, mango, persille eller avokado.
Multipliseres effektiviteten av C Vitamin 6 ganger.

Den beste antioksidanten med Ren C-vitamin

Timexpert Radiance C+ er beriket med vår patenterte HLG nanopolymer som ØKER EFFEKTIVITETEN AV RENT C-VITAMIN med 6* ganger!
Vitenskap og innovasjon innen nanoteknologi, og forskningen på nye synergier blant ingrediensene, har lagt grunnen for den nyeste og mest effektive behandlingen mot oksidativt stress. Bekjemper aldring og reduserer pigmentflekker samtidig som den gir huden dyp fukt og en nydelig glød.
Formulert med vår patenterte HLG Nanopolymer for en C-vitamin behandling som er x6 ganger mer effektiv da den tillater en vedvarende frigjøring av de aktive ingrediensene, trenger ned i dypere hudlag, og virker på cellenivå.

DEN UUNNVÆRLIGE INGREDIENSEN FOR HELSEN TIL HUDEN DIN

C-vitamin, med sin kraftige antioksidanteffekt, er en av de tre høyest rangerte superingrediensene blant hudpleiespesialister i laboratorium og hudterapeuter.
Forbrukere vet hva som er best for huden deres. Google-søk i 2021 beviser at C-vitamin er det mest søkte skjønnhetsaktive ingrediensen. Hvert 0.49 sekund registreres et Google-søk som inneholder søkeordet «C-vitamin». Nesten halvparten av dem er forbundet med huden pleie.
C Vitamin, ren beskyttelse

Beste effekten med antioksidanter og solbeskyttelse

Ingen behandling vil ha ønsket effekt hvis vi ikke beskytter oss mot UV-stråler, og den negative effekten av frie radikaler.
De fleste pattedyr har kapasitet til å produsere C-vitamin. Imidlertid har mennesker tapt denne kapasiteten gjennom evolusjon. Dette skyldes en genetisk mutasjon som har resultert i manglende evne til å syntetisere enzymet som produserer dette vitaminet.

Forurensing, røyking, stress, blålys fra skjermer, og spesielt solen, skader cellene våre og oksiderer huden vår, noe som gjør at den eldes raskere.

Frie radikaler er svært ustabile og reaktive elementer som trenger elektroner for å bli stabile. For å oppnå den stabiliteten angriper de molekyler og stjeler det elektronet. Dette utløser en kjedeprosess: oksidasjon.

En antioksidant har kapasitet til å gi elektroner til ustabile frie radikaler, og dermed forhindre oksidasjon gjennom andre prosesser.

TIMEXPERT RADIANCE C+

GERMAINE DE CAPUCCINI laboratoriene har gjennom forskning, klart å øke effektiviteten av denne allerede ekstremt kraftige aktive ingrediensen C-vitamin.
Vår patenterte HLG Nanopolymer gjør C-vitamin behandlingen x6 ganger mer effektiv, da den tillater en vedvarende frigjøring av de aktive ingrediensene, trenger ned i dypere hudlag, og virker på cellenivå.

Gjennom forskning har vi vært i stand til å vise at tilstedeværelsen av HLG i formlene innebærer en 600% økning i mengden C-vitamin som når målområdet.

Dette gjør at vi kan si at vi multipliserer effektiviteten av C-vitamin med 6, og at det ikke er nødvendig å bruke høye doser av ingrediensene for å oppnå optimale resultater. Dermed reduseres risikoen for irritasjon av følsom hud.

En sann formuleringsrevolusjon, eksklusivt patentert av GERMAINE DE CAPUCCINI innen feltet: profesjonell kosmetikk.

HLG teknologi tilhører en type terapeutisk polymer som benyttes innen det medisinske feltet for å frigjøre aktive ingredienser innen onkologi, og for behandling av nevrodegenerative sykdommer.

Hovedutfordringen ved å bruke denne teknologien for kosmetikk, er å overvinne de biologiske barrierene skapt av hudlagene, og oppnå en gunstig konsentrasjon av de aktive ingrediensene.

For å overvinne dette er det brukt forskjellige strategier knyttet til nanoteknologi, som beskytter formelen mot å bli degradert, og øker penetrasjonen av de aktive ingrediensene.

HLG virker på alle hudlag, stimulerer cellemetabolismen og øker formelens kraft, samtidig som den gir ekstraordinære fuktighetsnivåer.

HLG Består av hyaluronsyre, lysin og glutaminsyre, tre biokompatible, biologisk nedbrytbare og selvaktive ingredienser.
  • Hyaluronsyre: svært fuktighetsgivende. Ekstremt god evne til å binde vann, og bidrar til å «plumpe» opp huden.
  • Glutaminsyre: energibooster og kraftig fuktighetsgivende som gjør huden myk.
  • Lysin: En aminosyre som bidrar til vedlikehold av kollagen og elastin.

C-vitamin + E-vitamin + FERULIC.
HUDLEGERS VINNENDE KOMBINASJON.

Nyere forskning viser at kombinasjonen av C vitamin, E vitamin og ferulin syre øker effektiviteten til hver av dem, og med fantastiske fordeler.

De har en beskyttende synergistisk virkning når de kombineres, og en ekstra antioksidantvirkning på huden:

  • C-VITAMIN : Beskytter vannløselige struktur.
  • VITAMIN E: Beskytter fettløselige strukturer.
  • FERULINSYRE: Kraftig antioksidant som også øker effekten av begge vitaminer: Ikke bare stabiliserer den dem kjemisk, den multipliserer også fotobeskyttelseseffekten og reduserer i betydelig grad skaden forårsaket av UV-stråling på hudcellers DNA.

UME-EKSTRAKT

Ume er type japansk plomme, brukt som medisin i Asia. Rik på proteiner, mineraler, fett og organiske syrer. Ume motvirker såkalt glykasjon, som er en spontan reaksjon mellom sukkermolekyler og proteiner (kollagen og elastin) i huden, som fører til rynker.

Ume-ekstrakt bevarer hudens ungdommelige utseende, og gir glød og lys til huden.

RADIANCE C+
BEHANDLING FOR 100% LYSENDE OG GLØDENDE HUD

Germaine Team

Se alle innlegg