Hud beskyttelse mot forurensning.

Best Germaine de Capuccini mot forurensning
Det siste året har forurensning vært et av de temaene som bekymrer oss mest og som det vil bli snakket mye om i det neste tiåret. Ikke overraskende blir luftkvaliteten dårligere, spesielt i Europa og USA; i fjor registrerte Oslo et av de høyeste nivåene.

Forurensning er et aktuelt problem, derfor kommer det også fler og fler studier som bekrefter omfanget og konsekvensene. Forurensning er en stor risiko for helse og miljø, og fiende nummer en for huden vår.

«80 % av hudens aldring skyldes blandingen av tobakksrøyk, forurensning, ozon, ultrafiolett og infrarød stråling.»
Om du bor i byen, vil kosmetikk mot forurensning være din allierte.
Start video

Hvordan påvirker det huden?

For tidlig aldring og en forsvarsløs hud. Økning av mørke flekker og fregner, tilstopping av porer, tap av elastisitet, irritasjon, for lite oksygen til huden, rynker som dukker opp, – listen er lang.

Miljøforhold, stress, det hektiske tempoet i byen, blått lys svekker hudbarrieren vår dag for dag, og åpner for at forurensning og ødeleggende stoffer trenger inn i huden.
Vogue Award Germaine de Capuccini

Løsningen

Det er umulig å flykte fra forurensning og dine rutiner.
Med et mål om å styrke hudbarrieren og bekjempe ytre påvirkning, har det i løpet av de siste månedene blitt lansert en stor mengde kosmetikkprodukter for å bremse for tidlig aldring.
Kosmetikk mot forurensning er trendy og multifunksjonell, og passer for urbane kvinner.

Derfor har magasinet VOGUE premiert CITYPROOF av Germaine de Capuccini med Skjønnhetsprisen 2018 for Beste Behandling i Privat Avlukke.

Germaine Team

Se alle innlegg