Håndhygiene i koronatider

Viktighet av hånd hygiene i korona tider.

Viktigheten av kontinuerlig håndvask. I disse tider med koronavirus, har viktigheten av kontinuerlig håndvask blitt mer relevant enn noen gang, på grunn av den irriterende Covid-19, og det er vist at den beste måten å unngå å bli syk er god håndhygiene.

Hvorfor er håndhygiene så viktig?

Strukturen til koronavirus består i utgangspunktet av tre elementer: det genetiske materialet (RNA), proteinene (ansvarlig for å komme inn i celler og infisere dem) og virushylsteret, som omgir og beskytter viruset.
Denne membranen består av lipider som, i tillegg til å være veldig følsomme for endringer i fuktighet og temperatur, har en stor fiende: såpe.
Såper og andre overflateaktive stoffer oppløser fett, og etterlater koronavirus uten viralhylster, og derfor ubeskyttet.
Håndvask forhindrer spredning av bakterier, inkludert koronavirus, og derfor beskytter du deg mot bakterier når du vasker hendene og stopper spredningen med andre mennesker.

Det er viktig å ha ekstrem hygiene og renhet i hendene nå. Vi må vaske dem med såpe og vann, men ikke på hvilken som helst måte. Vaskingen må være uttømmende i minst 40 sekunder, og gni alle overflatene på hendene, håndflaten, tilbake, mellom fingrene ... Et annet alternativ er å påføre en hydroalkoholiske gele med ikke mindre enn 70% alkohol.

LA OSS BESKYTTE DEG på Germaine de Capuccini.

Kontinuerlig håndvask og påføring av hydroalkoholiske geler gir tørrhet og ruhet, som kan føre til irritasjon, flekker og sprekker.
Ved å ta vare på hendene dine beskytter du deg selv.

Løsning?

Oppretthold konstant fuktighet, med Perfect Forms Hånd Krem dobbel effekt.

Denne lette kremen smelter på huden, og kombinerer forebygging og behandling i ett enkelt produkt.
En “beskyttende hanske” som gir huden fuktighet, næring og mykhet, samtidig som den skaper en barriere som isolerer hendene fra bakterier, slik at du slipper å bli avhengig av tradisjonelle renseprodukter.

Perfect Forms Hånd Krem Dobbel Effekt

HØY TILFØRSEL AV FUKTIGHET OG NÆRING

EN BESKYTTENDE BARRIERE SOM ISOLERER HUDEN FRA BAKTERIER

smelter på huden, og kombinerer forebygging og behandling i ett enkelt produkt.

Ved å ta vare på hendene dine, beskytter du deg selv.

Germaine Team

Se alle innlegg

Legg igjen et svar