Hud typer

Les mer om hud typer

Forskellige hud typer

Kjenner du hudtypen din? Vet du hvilke produkter du trenger?

Gjennom dette innlegget , vil du få vite hvilken hudtype du har, hvordan du tar vare på den og hvilke produkter du bør bruke.

Disse er de vanligste hud typer og årsakene:
hudtyper tørr hud

Tørr Hud

Hvis vi har TØRR HUD, er det første vi må vurdere om det kan være et resultat av to forskjellige fenomener; det kan være uttrykk for mangel eller overdrevent tap av fuktighet, kjent som dehydrering, eller det kan være forårsaket av utilstrekkelig utskillelse av fett i huden.

Produkter som hjelper mot tørr hud finner du her: TØRR HUD

Så når vi skal behandle denne hudtypen, må vi se etter aktive ingredienser som favoriserer retensjon av fukt i det ytterste hudlaget (stratum corneum), og som garanterer en riktig produksjon av fukt i de dypere lagene av epidermis.
Men, vi må også gjenopprette hudens riktige utskillelse av fett, slik at den kommer i perfekt balanse.
hudtyper fet hud

Fet hud

Hvis vi har FET HUD, vet vi at problemet ikke bare ligger i overdreven utskillelse av fett, men også at andre problemer kan oppstå som hudormer, kviser, dehydrering, intoleranse, irritasjon osv.

Alt dette, som forbindes med fet hud, gjør at vi må se etter aktive ingredienser som normaliserer aktiviteten til talgkjertlene, gir et matt utseende, og frigjør huden for hudormer og som forhindrer dannelsen av uren hud takket være en antimikrobiotisk virkning.

Alt dette på en skånsom og effektiv måte.

Produkter som hjelper mot fet hud finner du her: FET HUD

Sensitiv hud

Hvis vi skal behandle SENSITIV HUD, må vi tenke på at slik hud må behandles med skånsomhet.
De aktive ingrediensene for behandling av denne hudtypen må være i stand til å berolige og lindre mulig rødhet, kløe og irritasjon.
De vil tilføre huden tilstrekkelige lipider og en gunstig grad av fuktighet som garanterer perfekt smidighet og fleksibilitet i huden.
Til slutt bør vi ikke glemme å beskytte, tone og regulere permeabiliteten i de ytre blodkapillærene.

Produkter som hjelper mot sensitiv hud finner du her: SENSITIV HUD

Moden hud

Når vi leter etter aktive ingredienser for å behandle MODEN HUD, må vi tenke på hvilke som motvirker aldringsprosessen som er typiske for denne hudtypen, samtidig som de utføres en forebyggende handling.

De må være i stand til å forhindre og motvirke slapphet, rynker, tørr hud, tap av fasthet, etc. For å oppsummere; motvirke alle de endringene som er typiske for moden hud.

Til slutt må vi ikke glemme at NORMAL HUD også må beskyttes mot miljøaggresjon, det er viktig å behandle forebyggende, slik at den fortsetter å beholde sin tilstand.

Les mer: Profesjonell hudpleie

Germaine Team

Se alle innlegg