Hudormer og kviser

Hudormer og kviser

Kviser, hudormer, store porer og sorte prikker? Tips for jevnere hud

Sunn mat og ansiktsrutine: hemmelighetene til et strålende ansikt. Kviser, hudormer, sorte prikker er et mareritt for noen mennesker, men den gode nyheten er at de har en løsning.
Forebygging er i mange tilfeller grunnlaget for gode resultater. En glatt hud fri for ufullkommenheter er ikke noe unntak.

Fet hud kan gi estetiske problemer som hudormer

Fet hud har en overproduksjon av talg, som ofte kan gi irriterende estetiske problemer som kviser, hudormer og svarte prikker. Men … fortvil ikke! Det er løsninger som balanserer og lindrer denne situasjonen.

Huden fungerer som en barriere og beskytter oss mot fysiske, kjemiske og mikrobiologiske skader. Det fungerer også som en kanal gjennom hvilken metabolsk avfall evakueres fra kroppen.

Årsakene for mørke ringer og poser under øynene.

Til selve årsakene for begge disse tilstandene, må det legges til en rekke risikofaktorer:

  1. genetikk
  2. alkoholforbruk
  3. tobakk
  4. stress
  5. søvnløshet

Selv om poser under øynene eller mørke ringer under øynene ikke er et alvorlig helseproblem, forårsaker de en stor estetisk endring i både blikket og ansiktet som helhet.

I tillegg er huden et av de største organene i kroppen og fungerer som et speil for å se den indre helsen til hver enkelt.

Dr. Patricia Ricarte
Les om Dr Patricia Ricarte her.

Årsakene for mørke ringer og poser under øynene.

Derfor, når huden snakker, bør vi lytte og forbedre våre daglige rutiner, som å spise et sunnere kosthold, drikke mer vann eller legge bak seg en stillesittende livsstil.
Disse små forandringene vil gjenspeile seg, slik at kroppens balanse ikke bare gir et estetisk bilde som gleder oss, men vi vil også føle oss sunnere.

Hvert problem, har sin løsning…?

Hudormer, Kviser,.. er ikke alle like. De kan forekomme som 

osv.

Årsakene er forskjellige: hormonelle problemer, inntak av sjokolade og en diett rik på usunne fettstoffer som frityrstekt mat og prosessert mat.

Oppsummering om utfordringer ved hudormer og kviser

De produseres også av stress, angst, depressive eller nervøse tilstander, søvnløshet eller utilstrekkelig hvile. For å behandle dem anbefales det å ikke prøve å klemme på dem og heller behandle huden med spesifikke produkter og profesjonell rådgivning.
Det anbefales også å gjøre en overfladisk eksfoliering av huden, med et av Germaine de Capuccini behandlinger utført av profesjonelle terapeuter. Dette vil bidra til å forbedre den cellulære metabolske funksjonen og fremme utveksling av død hud, og stimulere fornyelse.

Imidlertid vil det alltid være det beste alternativet å gå tilbake til et balansert kosthold og rengjøringsrutiner som respekterer denne hudtypen, som ikke inneholder parfymer eller oljer.

For å oppnå målet, anbefaler vi Purexpert serie fra Germaine de Capuccini. Denne serien har 2 programmer, en for fet hud og en for normal/kombinert hud.

Hudormer og Sorte Prikker.

Sorte prikker eller hudormer er vanligvis et resultat av akkumulering og oksidasjon av overflødig fett og urenheter.

Når det produseres smuss i lukket pore, kan disse bli betent, og det kan komme en hvit tupp på kvisen . Når den gjør det i åpen pore, er det en svart pore.

Disse utvides av akkumulering av oljer, døde celler og bakterier. Når den kommer i kontakt med luft, oksiderer den og blir mørkere.
Utvilsomt, selv om det ikke er forårsaket av mangel på rensingsrutinen, er dette nøkkelen til å opprettholde sunn hud.

Renserutine av huden mot hudormer

Selv om det er en genetisk faktor som ikke kan unngås og disponerer personen for utseendet på dette irriterende problemet, vil en god renserutine av huden sammen med et godt kosthold bidra til å holde dem i sjakk.

Daglig vil det være nødvendig å fjerne med produkter som passer for hver hudtype (rengjørings gel, såpe, skum, melk eller tonics) resten av sminke, talg, smuss og urenheter.

Når det gjelder spesifikke produkter, ansiktskrem med retinol stimulerer hudfornyelsen og er derfor effektiv mot svarte porer.

Kviser: et helseproblem

De fortjener et eget avsnitt, siden de er små korn med en liten infeksjon på spissen som vanligvis ser hvit ut.

Et lite tips for behandling av kviser!

De er vanligere hos menn når de produseres ved barbering. De kan også vises i ansiktet, brystet og ryggen.

Selv om det er en patologi som er typisk for ungdommen, er det mulig å få kviser som voksne. Porene blir tette, og hindrer at overflødig fettproduksjon i huden fjernes på en naturlig måte. Samtidig kan det oppstå en overproduksjon av talg.

Bakterier utnytter betennelsen som oppstår, noe som resulterer i kviser.
Det kan også oppstå på grunn av stress, som endrer hormonelle systemet og ubalansen ender i overproduksjon av talg. En god diagnose vil være nøkkelen til problemet, siden medisiner ofte kreves for å behandle denne hudtilstanden.
Det er ideelt å roe ned området ved å bruke Germaine Rose Hip Oil, og Organic Multi-Protection White Tea produkter fra hele Naturae serie fra Germaine de Capuccini, som bekjemper bakterier og reduserer betennelse, en eller to ganger om dagen.

Germaine Team

Se alle innlegg

Legg igjen et svar