Hudpleie for Menn

Hudpleie Rutine for Men hos Germaine de Capuccini

KOSMETIKK MED HØY YTELSE FOR MENN Borte er de årene hvor menn ikke tok vare på seg selv. Og det er det, at flere og flere menn ønsker å se bra ut og, for dette, ser de etter de beste rutinene for skjønnhetspleie.

Men hvordan skal den rutinen være? Generelt har menn tykkere og mer fet hud, så de bør bruke produkter som passer til deres hudtype.

Germaine de Capuccini For Men er produktlinjen som er laget eksklusivt for behov og pleie til menn. Høyteknologiske produkter basert på naturlige ingredienser. Enkle, lett absorberte teksturer slik at daglig hudpleie blir mer komfortabelt, enkel og behagelig.

Germaine Teknisk Team

Hudrensing

Men før du bruker et produkt, er det et grunnleggende trinn som ikke kan hoppes over: HUDRENSING.
Det er essensielt å ha ren og smussfri hud, slik at produktene som brukes, lett trenger inn i huden, og dra nytte av dens næringsstoffer og aktive ingredienser.

En gang i uken, Purifying Facial Exfoliator

En forfriskende og rensende ansiktsskrubb. En deilig forfriskende ansiktsskrubb som inneholder mentol for effektivt å fjerne døde celler. Huden etterlates frisk, glatt. Med mikrosfærer for en dyp rensing. Alle hudtyper, unntatt veldig sensitiv.

For menn som lyder av en veldig sensitiv hud, anbefaler vi å bruke Options Ansikts Eksfoliering Skrubb, en forfriskende mentolskrubb for alle hudtyper.


 Med Sensitiv hud: Bland en liten mengde eksfolierende ansiktsskrubb inn med litt Aqua Clean Gel, masser forsiktig inn og skyll av.
Unngå området rundt øynene.

Daglig Bruk: Aqua Clean Gel

Fra Germaine de Capuccini, Aqua Clean er en forfriskende og lett gel som dypt renser huden, fjerner overflødig talg, etterlater huden smidig og uten skinnende flekker.
Inneholder mentol og planteekstrakter som eliminerer hudfeil og overflødig olje, minimerer utseendet på porer og hudormer.

Fukt ansiktet, og påfør på ansikt og nakke, med sirkulære bevegelser til en sjenerøs mengde skum oppnås. Skyll med rikelig med vann. Ideelt sett rens huden din morgen og kveld, før din hudpleie rutine, og alltid etter kraftig trening.

Når ansikts rensing er ferdig, er det på tide å bruke de nødvendige produktene.

Øyekontur behandling.

Det er viktig å bruke en øyekontur som dypt hydrerer dette delikate området, bekjemper rynker rundt øynene, og virker på poser og mørke ringer.

Øye-Contour Serum, fra Germaine de Capuccini for Men, er en forfriskende øyeserum i gele tekstur.
Inneholder sake, sitrus og bitter appelsinekstrakt. Dette øyeserumet føles kjølig på huden, og stimulerer dreneringen, for å redusere poser under øynene, mens den strammer huden.

Bruk et korn av risstørrelse per øye, og klapp forsiktig rundt. Påfør hver morgen og kveld.
Tips: Vær forsiktig så du ikke bruker for mye produkt eller påfør for nær øyet.

Nå er det fuktighetskremens tur

Slik sett, kan en god fuktighetskrem ikke mangle i noen skjønnhetsrutine, spesielt om morgenen, siden huden må hydreres, og i løpet av dagen, blir den utsatt for alle slags aggresjoner.
Hydra-Elements fra Germaine de Capuccini er en aktiv fuktighetsgivende ansiktskrem spesielt for menn. Perfekt for hud som er normalt til tørr, og for de med følsomhet og hudirritasjon – prøv denne kremen! (Rapportene som kommer tilbake til oss, sier at denne kremen hjelper dette enormt.). Morgen og kveld, masser forsiktig en liten mengde inn i ansikt, nakke og brystområde. Unngå øye området.
Du kan også velge, eller kombinere med Hydra-elements, vår Force Revive Ansiktskrem For Menn, en ny ultrakonsentrert formel, med mer enn 50% av høyteknologiske ingredienser, som fremmer ungdommeligheten til menns hud og bidrar til å redusere stressfaktorene som skader den i hverdagen.

Powerage Anti-Age Emulsjon For Menn, for men med hud som ikke er sensitiv eller for fet hud. En kraftig energigivende fuktighetskrem for menn.

En energigivende anti-age emulsjon som fungerer effektivt og raskt mot tegn av tretthet. Hudtonen er forbedret, hydrering gjenopprettes og huden får vitaliteten og utstrålingen tilbake. Bra for huden som er normal eller kombinert.

Powerage gir en umiddelbar følelse av friskhet, med en lett smeltende tekstur og en ny energigivende duft – gjelder ansikt og nakke.

Men i tillegg til alt dette, og uansett årstid, kan vi ikke glemme solbeskyttelse, essensielt for å unngå brannskader, og UVA-stråling på huden, som også forhindrer for tidlig aldring.

Avansert Anti-aldrings Sol Emulsjon Spf30, GOLDEN CARESSE serie, gir Ultraforsterket solbeskyttelse!
En sol emulsjon med en lett, myk tekstur, som garanterer den mest komplette og presise solbeskyttelsen, takket være den avanserte anti-aldrings solteknologien, som gir høyt beskyttelse mot UVA-UVB-IR * stråler.

Beskytter huden og forebygger tegn på fotoaldring.
Ansikt, hals og décolletage.
For tørr hud: Påfør vanlig fuktighetskrem, og deretter solbeskyttelse på ansikt, nakke og dekolletasjen.

For kombinasjonshud: bruk dette produktet i stedet for fuktighetskrem til ansikt, nakke og dekolletasjen, de dagene når sol kommer for å bli!

Germaine Team

Se alle innlegg

Legg igjen et svar