Hvordan ta vare på huden din om natten

Skjønnhetsritualet ditt før du legger deg

Introduksjon Når vi legger oss, gjør vi det for å hvile oss og gjenopprette energien vi har brukt i løpet av dagen. Vet du at det samme skjer med huden din?

Natten er den perfekte tiden for huden til å roe ned og regenerere seg. Kroppen vår hviler dypt for å gjenoppbygge seg selv, og huden vår når sitt høyeste aktivitetsnivå i de “Gyllne Timene”, mellom kl. 23.00 og 02.00, når den er mest mottakelig for regenererende faktorer.

Skjønnhetsritualet ditt før du legger deg med de beste natt produktene.

Ansiktsrutiner på kveldstid.

1. “Repair Night Progress”

Synkronisert gjenoppbyggings boost. Serum med høy konsentrasjon av antioksidanter (mer enn 50%) som virker synkront med hudens egen beskyttelses- og reparasjonsprosess dag og natt. Med sin luftige og silkemyke tekstur, er Repair Night Progress i stand til å styrke og regenerere aldrende hud. Resultat: fastere, hydrert og glødende hud som er synlig ung og vakker.

2. «Repair Night Progress Eye»

, er et intensivt øyekontur-serum med en høy konsentrasjon av aktive ingredienser som gir vitalitet og glød til utseendet. Det virker nøyaktig, redusere tegn på aldring og demper tegn på tretthet som er typisk for dette området, slik som poser og mørke ringer.

3. Påfør «NIGTH SUCCESS»

Fornyende natt maske. Brtuk to til tre ganger i uken. Det er en gjennomsiktig gel-maske, med en lett tekstur som fungerer på en grei og uproblematisk måte gjennom hele natten, og gir et utrolig silkeaktig ansikt, nakke og bryst.

Den samler opp fuktighet og oppnår på den måten et kontinuerlig fuktighetsbad, som hjelper huden til å hvile som om den var i en boble, uten tegn på tretthet.

4. Skjønnhetshemmeligheter for kroppen.

White Tea Body Hydrating Milk. En ekstra lett, raskt absorbert tekstur som etterlater huden duftende, silkeaktig og myk. Denne fuktighetsgivende kremen for daglig bruk gjør det enkelt å forbedre hudens utseende på kort tid, slik at den er hydrert og beskyttet.

Perfect Forms Body Milk White Tea

Inneholder ingredienser mot aldring kjent for sine behagelige egenskaper. Hvit te-ekstrakt, med antioksiderende egenskaper som hjelper til med å beskytte dermis, og bekjempe frie radikaler.

Karitesmør med reparasjonsaktivitet og rik på polyfenoler, phyto-næringsstoff, og vitamin E.

Påføring: Påfør etter dusjen minst en gang om dagen, og masser hele kroppen med enkle bevegelser. Perfekt for bruk hele året.

5. «Pleasure & Calm»

Et aromatisk vann for kropp og seng. Denne avslappende aromatiske sprayen for klær og hud er laget av ekstrakter fra appelsinvann, oliven-vann og Ringblomst.

Den bidrar til å lette anspenthet fra daglig stress. Den behagelige blomsterduften fyller omgivelsene med en beroligende effekt som gir rom for hvile. Den gir ingen flekker.

Visste du…? De første sivilisasjonene betraktet oliventreet som et hellig tre; bladene har et høyt innhold av oleuropein, en naturlig antioksidant og beroligende stoff, som forfrisker, styrker huden, og forhindrer vanntap.

Få mest mulig ut av natten!

Germaine Team

Se alle innlegg