Hvorfor trenger du kosmetikk mot forurensning?

Betydningen av en god ansiktsrensing?

Du har sovet bare 6 timer.
Du står tidlig opp, spiser frokost, du er allerede seint ute, du går ut på gata.
På vei til jobben møter du både biler, motorsykler, busser og fotgjengere som røyker. 

Du setter deg på bussen, mens du tar opp mobilen og sjekker mailen, svipper innom Instagram, ser noen historier, samtidig som du får med deg at vennegjengen på WhatsApp er i fyr og flamme.
Du kommer på jobb, innboksen på mailen din er overfylt. Du er ferdig på jobb og tusen ting du ikke vil gå glipp av venter deg på byen.

Når kvelden kommer, legger du deg utslitt i senga og selv så sliten du er, tar du på nytt opp mobilen for å ta et siste blikk på sosiale medier.


Dagen er over og du har tilbrakt mer enn 6 timer foran datamaskinen, og låst opp skjermen din mer enn 40 ganger.

Hvis dette ligner på din hverdag,

er du en fullverdig urbanist og huden din lider av det. Bylivet er intenst og morsomt, men stress, røyk, forurensning, i tillegg til misbruk av nettbrett og mobiltelefon, vil etter hvert reflekteres i huden din.

80 % av hudens aldring skyldes den kontinuerlige summen av disse ytre påvirkningene.

Du føler deg ung, men for tidlige rynker og små flekker har på magisk vis dukket opp i ansiktet ditt.

Derfor trenger du å skaffe deg det beste kosmetiske anti-forurensnings settet, som beskytter deg mot ytre påvirkninger i hverdagen, slik at du kan leve som vanlig uten at huden din utsettes for disse konsekvensene.

Hittil har vi visst hva forurensning, – både fra luft, husholdning, og UV stråling forårsaker i huden vår. I dag kjenner vi også til den negative effekten av stråling fra blått lys, og hvordan de trenger enda dypere inn i huden enn UVA eller UVB stråler.

Disse er hudens fire verste fiender.

Du trenger kosmetikk som kan styrke huden din innenfra, forynge den og forbedre dens kapasitet til selvforsvar, slik at hudens tilstand gradvis gjenopprettes.

Kosmetikk som fungerer som et solid skjold gjennom hele dagen, et skjold mot forurensning fra både luft og husholdning, solstråler og også digital stråling.

Tags: HudTips

Germaine Team

Se alle innlegg