GERMAINE DE CAPUCCINI er et av verdens første hudpleieselskap som har forpliktet seg til å skåne miljøet, og følge regelverkene for kvalitetskontroll, forebygging av risiko på arbeidsplassen og et balansen mellom familie og arbeidsliv.

Helt fra begynnelsen har miljøvern hatt dype røtter i vår filosofi. Vi, i Germaine de Capuccini, har alltid vært kraftig engasjerte i å ta vare på verden rundt oss, og vi vil alltid fortsette med dette.

Enten det måtte angå våre leverandører, våre ansatte eller våre kunder, er det vårt mål å arbeide på en miljøvennlig måte som er til fordel for planeten vi lever på.

Null CO2

Som en del av CO2Zero-prosjektet, har vi blitt sertifisert som det første profesjonelle hudpleieselskapet forpliktet til å kompensere for og redusere CO2-utslipp.

Ikke testet på dyr

Vi tar avstand fra dyretesting, og tar sterke forholdsregler for å forsikre oss om at ingen form for dyreplageri oppstår i noen steg av vår produksjonsprosess.

Fri for mikroperler

Du vil ikke finne mikroperler i noen av våre produkter.

Asset 1LOGO GERM WHITE

For å kunne inkludere synshemmede personer, og hjelpe dem med å være selvstendige, benytter Germaine de Capuccini punktskrift på sine pakninger.

Vi var faktisk det første merket som begynte med dette, selv før legemiddelindustrien.

Innpakning med punktskrift

GERMAINE DE CAPUCCINI, SOSIAL

Ingredienser fra etiske kilder

Alle våre naturlige ingredienser kommer fra bærekraftige og etiske kilder, støttet av programmer som for eksempel Sør-Afrikas BEE – et program som tilbyr utviklingsmuligheter for diskriminerte minoriteter.

RSPO-merket forsikrer at produktene er produsert på en sertifisert og bærekraftig måte, med respekt for miljøet og samfunnene de dyrkes i.

Vi sier NEI til cellofan

Fra nå av pakker vi ikke lenger våre produkter i cellofan eller legger ved et trykket innlegg, i et forsøk på å redusere vår bruk av plast, og bevege oss mot et mål om å bli karbonnøytrale.

Du kan fremdeles finne enkelte av våre produkter på markedet i cellofaninnpakning. Disse ble produsert før vi gjorde endringen i juli 2019, men vi har nå sluttet helt å benytte dette i vår produksjon.

GERMAINE DE CAPUCCINI, MILJØVENNLIG