Timexpert C+ Ansiktskrem gavesett

795,00kr

Denne Vitamin C+ rike duoen av ansikt og øyekrem, lyser umiddelbart blass vinter hud.
Inkluderer:
Timexpert (A.G.E) Vitamin C+ Intensiv multikorrigerende ansiktskrem 50ml. En forfriskende og revitaliserende fuktighetskrem, designet for å forebygge og reparere kollagenskade forårsaket av sukker (glykasjon).
Vitamin C gir også et løft av utstråling. Perfekt for normale/tørre hudtyper med blass hudtone eller for å forhindre tidlige aldringstegn.

Timexpert (A.G.E) Vitamin C+ Øyekrem 15ml. En vitaminpakket øyekrem som reparerer, løser opp og mykner utseendet på mørke ringer under øynene for å gi blikket et åpent, uthvilt og lysende uttrykk.

Toalettmappe

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Hudtype: Normal / tørr

Hud bekymring: Kjedelig tone / tidlig aldring

Morgen og kveld, masser forsiktig en liten mengde inn i ansikt, nakke og brystområde. Øye området, med Eye Contour Krem.

Tips: Fuktighetskremen skal påføres etter serumet.

Multi-Correction Cream & eye contour

Denne avanserte anti-glykation fuktighetskrem plus eye contour inneholder Ume ekstrakt for å bekjempe skadet kollagen og elastin forårsaket av sukker. 

Ekstra vitamin C gir huden utstråling og vitalitet. 87,8 % rapporterte mer lysende hud. 

ume-fruit
Ume-ekstrakt

Japansk plomme som inneholder dobbelt så mye proteiner, mineraler og fett en andre frukter. Den er kapabel til å hemme dannelsen av A.G.E-molekyler, og eliminerer den kjedelige, bleke tonen som huden får.

Timexpert-Cplus-AGE
C-Vitamin Derivative (VC-IP)

C-Vitamin Derivative (VC-IP) gir alle fordelene ved C-Vitamin med en mer effektivt inn trenging for å forsterke fast, glødende og beskyttende funksjon.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO