Excel Therapy O2 365 Ansiktsskrubb

495,00kr

Myk og mild ansiktsskrubb for 365 dager bruk.
Vår bestselgende daglige ansiktsskrubb. 365 Soft Scrub er så skånsom at den daglig kan brukes til å rense, fornye og forbedre huden samtidig som den jevner ut fine uttrykkslinjer.

150ml Tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Et intelligent utvalg som forhindrer og reparerer hudskader forårsaket av forurensning og kunstig blått lys. Excel Therapy O2 leverer oksygen dypt inn i cellene for å tilveiebringe frisk, detoksifiserte, og strålende hud.

Påføring

Den minste mengden er alt som trengs, – bokstavelig talt på størrelse med en ert. Tilsett et par dråper med varmt vann og masser forsiktig inn i ansikt, nakke og brystområde.

Soft Scrub vil skumme opp, så bare skyll av med varmt vann – hold den i dusjen for daglig bruk.

  Dette produktet er en av våre toppselgere!

soft scrub

365 Soft Scrub Face Exfoliator er så skånsom mot huden din at den daglig kan brukes til å rengjøre og fjerne urenheter dypt.

Den skummende teksturen inneholder subtile eksfolierende kuler, som er ekstremt myke og tillater en daglig applikasjon, 365 dager i året!  

Life-Cytoxygen-1000x630
Life Cytoxygen

Høy konsentrasjon av rent oksygen i dermis for å gi huden en detox. Gjør huden mer glødende og forynget. Detoxer hudcellene. Motvirker effekten av forurensning.

Milk-Protiens
Melkeprotein

Næringsrike og helbredende egenskaper, samtidig som de er gode til å holde på fuktighet i huden.Hydrerer,Letter irritasjon Balanserer huden.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO