Excel Therapy O2 Silky Ansiktsskrubb

695,00kr

Et ansiktsskrubb som forvandles til et silkeaktig skum når det blandes med vann for å fjerne eventuelle døde celler og urenheter. Ansiktshuden blir omstrukturert, myk til berøring med et hydrert, rent utseende.
Renser i dybden med skånsom friksjon. Også egnet for sensitiv hud med kviser.
50gr Flaske

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Et intelligent utvalg som forhindrer og reparerer hudskader forårsaket av forurensning og kunstig blått lys. Excel Therapy O2 leverer oksygen dypt inn i cellene for å tilveiebringe frisk, detoksifiserte, og strålende hud.

Påføring

Bland produktet med vann og utfør sirkulære bevegelser på fuktet ansiktshud. Påfør morgen og / eller natt 1-3 ganger per uke, avhengig av hudtype. Kombiner med Pollution Defense Emulsion og Continuous Defense Cream.

silky skrubb

Et ultramykt eksfolierende pulver som utfører en grundig rensing med minimal gni innsats. Eliminerer lett alle slags urenheter og overskudd av talgsekresjon, mens du fjerner døde celler fra ansiktshuden.


Ment for Alle hudtyper, inkludert sensitiv hud og hud med urenheter.


Formel


Formelen er basert på voksmikrosfærer, papain – med sterk cheratolitic effekt- og svært myke tenso-aktive midler, noe som tillater en delikat, feilfri ansikts ‘peeling’ på en enkel og komfortabel måte.  

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO