Excel Therapy O2 Youthfulness Rensemelk

495,00kr

En anti-aldring, oksygenerende rensende melk
En myk kremet rens som fjerner urenheter og bidra til å forhindre virkningene av forurensning. Fullpakket med oksygen- og melkeproteiner, en sann behandling og så mye mer enn et vanlig rengjøringsmiddel – perfekt for å bidra til å bremse ned og forhindre tegn på aldring.

200ml Pumpeflaske

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Et intelligent utvalg som forhindrer og reparerer hudskader forårsaket av forurensning og kunstig blått lys. Excel Therapy O2 leverer oksygen dypt inn i cellene for å tilveiebringe frisk, detoksifiserte, og strålende hud.

Påføring

Bruk om morgenen og natten, bare påfør en 10p mengde på hendene og masser forsiktig på ansiktet og brystområdet, fjern med en varm fuktig klut eller fuktig bomullsull.

Følg opp med passende toner.

cleansing milk

En multi-beskyttende emulsjon for ansiktet, som inkluderer 3 viktige typer beskyttelse: UVA og UVB Beskyttelse, beskyttelse mot miljøforurensning og beskyttelse mot klimatiske endringer. 

Life-Cytoxygen-1000x630
Life Cytoxygen

Høy konsentrasjon av rent oksygen i dermis for å gi huden en detox. Gjør huden mer glødende og forynget. Detoxer hudcellene. Motvirker effekten av forurensning.

Milk-Protiens
Melkeprotein

Næringsrike og helbredende egenskaper, samtidig som de er gode til å holde på fuktighet i huden.Hydrerer,Letter irritasjon Balanserer huden.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO