Excel Therapy Premier Anti Aldring Gavesett

2.995,00kr

Spar 1.555kr

Vår mest luksuriøse anti-aldring hudpleie. Excel Therapy Premier arbeider for å reversere aldringsprosessen i hudcellene, og kombinerer perfekt vitenskap og luksus for å gi antialdringshudpleie de mest utsøkte teksturer og aromaer.
Dette settet inneholder «The Cream» og «The Serum», for å kunne dra nytte av denne fantastiske behandlingen. For en moden, normal til tørr hud, eller markert aldring.
Begrenset opplag.
Inkluderer:
Excel Therapy Premiere «The Cream» 50ml
Excel Therapy Premiere «The Serum» 50ml

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Premier Gavesett inneholder:


The Cream GNG (50ml):
Denne luksuriøse kremen inneholder Genage-Confidant, en eksklusiv ingrediens som stimulerer eldre celler til å regenerere som de gjør i yngre hud, og reverserer tegn på hudaldring. 100 % har glattere og mer hydrert hud.*

Anbefales for de som viser markerte tegn på aldring i huden.

The Serum (50ml): Et ekstraordinært anti-aldring som trener huden til å bekjempe rynker, mørkeflekker, slapphet og tørrhet.

Formelen inneholder en høy konsentrasjon av aktive ingredienser, inkludert Longevity Guard for å behandle alle tegn på aldring mens du reparerer epidermis.

Fordeler med å bruke ‘The Cream GNG’ på aldrende hud
Reduserer dybden og mengden rynker, strammer huden, mer ensartet hud, hydrerer og nærer huden, og etterlater en glatt og smidig hud, mens forbedres lysstyrke.

 

aktive ingredienser

Lysophosphatidic-Acid-1
Lysofosfatidsyre (L.P.A)

Et aktivt fosfolipid som «trener» huden til å reparere og styrke sin egen beskyttelses barriere (epidermis). Dette promoterer en sunnere, mer glødene og raffinert hud som har vært skadet med alder.

Longevity-Guard
Longevity-Guard

Eksklusivt for Germaine de Capuccini er Longevity Gaurd en bioteknologisk ingrediens som evner å forlenge livet til hudceller så hunden kan regenerere, gjenoppbygge, reparere og beskytte seg selv mer effektivt.

Hyaluronic-Acid
Høyvekst Hyaluronsyre

Laget av store molekyler (høyvekts molekyler) jobber Høyvekts Hyaluronsyre på hudens overflate for å hydrate epidermis, regulere vann tap og beskytte huden mot eksterne angrep.

Timexpert-Cplus-AGE
C-Vitamin Derivative (VC-IP)

C-Vitamin Derivative (VC-IP) gir alle fordelene ved C-Vitamin med en mer effektivt inn trenging for å forsterke fast, glødende og beskyttende funksjon.

BRUKSANVISNING

Morgen og kveld, forsiktig massere en liten mengde Serum inn i ansikt, nakke og brystområde. Deretter påfør The Cream. (Unngå øyeområdet)

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO