Hydracure Intens Komfort Hydrerende Maske

595,00kr

En ansiktsmaske som reparerer dehydrert hud.

Gir en intens hydreringsøkning. En fuktighetsgivende ansiktsmaske for å forebygge og korrigere en dehydrert hud.  Bruk ukentlig for å dypt nære og reparere huden som er tørr og dehydrert.

Gir velvære og komfort til en hud som trenger det mest.

75ml Tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
Laget for å beskytte huden mot dehydrering

Påføring

Bruk denne masken én gang i uken.
Påfør et fint lag på hud, ansikt, nakke og brystområde Masser i flere sekunder til det blir en turkis farge La ligge i 10 minutter Masser igjen med fuktede hender til den blir hvit Fjern med en fuktig klut eller vask av med vann

Masser igjen med fuktede hender til den blir hvit Fjern med en fuktig klut eller vask av med vann

hydracure Hydrating Mask

Denne fuktighetsgivende ansiktsmasken gir umiddelbar og varig hydrering. Rik på hyaluronsyre, mineraler og sporstoffer gjenoppretter den fuktighet og bidrar til å beskytte huden mot fremtidig dehydrering, slik at den blir myk og strålende. Det er perfekt å bruke på de mest følsomme huden.

key-ingredient-4
Izumo Yumura Termalvann

Termalvann fra Izumo Yumura kilden i Japan er rik på næringsstoffer for å øke graden av hydrering og gi næring til huden.

Hyaluronic-Acid
Høyvekst Hyaluronsyre

Laget av store molekyler (høyvekts molekyler) jobber Høyvekts Hyaluronsyre på hudens overflate for å hydrate epidermis, regulere vann tap og beskytte huden mot eksterne angrep.

Hyaluronic-Acid
Lavvekts Hyaluronsyre

Laget med medium molekyler (medium vekts molekyler) styrker Hyaluronsyren hudens naturlige immunsystem gjennom å stimulere anti-bakterielle peptider som ivaretar rett balanse i hudens flora.

Ofte Kjøpt Sammen

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO