Naturae Organic Hydrerende Rensemelk

420,00kr

En fuktighetsgivende mild rensemelk basert på organisk ekstrakt av hvit te, som renser huden dypt, men gir også næring – spesielt bra for huden som er tørr eller veldig tørr.

Fjerner skånsomt urenheter og forurensende partikler fra huden.

Alle ingrediensene er fra økologiske dyrkede planter.

200 ml Tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

naturae rensende melk

En ypperlig kremet rensemiddel som forsiktig fjerner sminke fra ansikt, nakke og brystområdet.  Et virkelig fantastisk produkt å bruke – slik at huden føles frisk og hydrert.  

Påføring

Masser inn i ansikt, nakke og brystområde deretter fjerne med en fuktig varm ansiktsklut.

Formulert med ekstrakter fra økologisk dyrkede planter, inkludert White Tea Extract, en av naturens kraftigste antioksidanter, nærer Naturae effektivt, hydrerer og beskytter huden. Denne serien holder Ecocert sertifisering av økologisk kosmetikk.

viktige ingredienser

ECOCERT SEAL bekrefter at minimum 95 % av ingrediensene må være naturlige, og minst 95 % av planteingrediensene må være organiske. Produkter med dette forseglingen (i henhold til dette produktet) må utvikles i et senter som oppfyller ECOCERT kravene.

Med en anti-forurensning og antioksidant handling som arbeider for å beskytte mot tidlig aldring på grunn av hvit te organisk ekstrakt og soya virgin organisk og solsikke oljer.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO