Naturae Organisk White Tea Ansiktskrem

485,00kr

Basert på ekstrakt av hvit te, en ingrediens langt kraftigere enn grønn te, gir en utmerket anti-aldring effekt for alle hudtyper.

Med dens rike silkeaktige teksturen styrker den hudens barriere og hjelper til med å gjenopprette optimale hydreringsnivåer.

Alle ingrediensene kommer fra økologiske dyrkede planter.

50ml Tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

naturae ansiktskrem

En organisk ansiktskrem som er ekstremt fuktighetsgivende og basert på hvit te – et antioksidant langt større enn for grønn te.

Parfymert med en frisk og naturlig duft fra essensielle oljer av søt mandel, appelsinblomst, ylang og kanel. For hud som er normal hud og tørrutsatt hud.

Påføring

Påfør på renset hud, ansikt og nakke hver morgen og natt.

Formulert med ekstrakter fra økologisk dyrkede planter, inkludert White Tea Extract, en av naturens kraftigste antioksidanter, nærer Naturae effektivt, hydrerer og beskytter huden. Denne serien holder Ecocert sertifisering av økologisk kosmetikk.

viktige ingredienser

ECOCERT SEAL bekrefter at minimum 95 % av ingrediensene må være naturlige, og minst 95 % av planteingrediensene må være organiske. Produkter med dette forseglingen (i henhold til dette produktet) må utvikles i et senter som oppfyller ECOCERT kravene.

Med en anti-forurensning og antioksidant handling som arbeider for å beskytte mot tidlig aldring på grunn av hvit te organisk ekstrakt og soya virgin organisk og solsikke oljer.

 Gir en intensiv og varig hydrering med de nærende egenskapene til organiske oljer, fytosteros, ceramider og fosfolipider som styrker hudens barriere.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO