Options Essensiell Sminkefjerning Melk

465,00kr

For normal, tørr eller sensitiv hud.
Lett duftende med naturlige blomster- og planteekstrakter, denne milde rensemelken fjerner sminke og urenheter fra huden. Det nøye utvalget av to blomsterekstrakter gir beroligende, antioksiderende og fuktighetsgivende egenskaper for å berolige og forhindre tørrhet.
200 ml flaske

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Dette praktiske og dynamiske sortimentet gir alt du trenger for å utføre din grunnleggende peeling, rensing og toning. Options Universe har noe som passer for alle hudtyper.

Påføring

Fukt huden med vann, og påfør deretter en liten mengde rensemelk (ca. 10p størrelse) i hendene, og masser inn i ansiktet og nakken.

Skyll av med varmt vann eller fjern med en fuktig ansiktsklut.

TIPS – Dette er perfekt sammen med Essensiell Toning Lotion.

Balansert Sminkefjerner

Denne milde rensemelken fjerner urenheter og spor av sminke, raskt og effektivt, men med ekstrem skånsomhet. Huden blir frisk og komfortabel.
De delikate ingrediensene i dette rengjøringsmidlet vil fukte, balansere og forhindre tørrhet med en anti-aldringsvirkning. De gir huden all omsorg og skånsomhet den trenger til daglig rensing for å oppnå frisk, klar og sunn hud.
Globe-Daisy-Extract
HJERTEKULEBLOM

En middelhavsblomst som tradisjonelt brukes for sine beroligende og adstringerende egenskaper. Fordeler for huden din Reduserer reaktivitet og ubehag Beroliger forandret hud Bremser tegn på aldring av huden

Porcelain-Flower-Extract
PORSELENSBLOMST EKSTRAKT

Den delikate asiatiske blomsten har en høy konsentrasjon av antioksidanter og brukes tradisjonelt på grunn av dens betennelsesdempende og anti-irritasjons egenskaper. Beroliger irritasjon.Hydrerer og Beskytter

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO