Options Illuminating Clarifying Toner

365,00kr

Den nye ILLUMINATING CLARIFYING TONER gir blass hud, en jevn og glødende tone. Denne toneren med antioksiderende kraft gjør det mulig å forbedre uregelmessigheter og utseendet på huden i ansiktet, så det fremstår som mer glødende og smidig.

200 ml flaske

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Dette praktiske og dynamiske sortimentet gir alt du trenger for å utføre din grunnleggende peeling, rensing og toning. Options Universe har noe som passer for alle hudtyper.

Påføring

Ment for alle hudtyper

Etter å ha renset huden, hell noen dråper i håndflaten og masser inn i ansiktet, nakken og dekolletasje området.

TIPS – Det er viktig å bruke toner da de hjelper til med å fjerne kjemikalier fra tappevann som tørker huden ut.

Clarifying toner

Høy effektiv toner, som gir kjedelig hud en jevn og lysende tone. Dette toner, med antioksiderende effekt, gjør det mulig å forbedre uregelmessigheter og utseendet på ansiktshuden, som vises hver dag lysere, mer glødende og smidig.

Hvetekliekstrakt: har en kraftig antioksiderende aktivitet. Inneholder vitaminer B1, C, E, A så vel som mineraler som sammen reduserer porene, samt klargjør og glatter huden. Forbedrer hudtettheten og har en kraftig fuktighetsgivende effekt som etterlater huden med en sunn glans.

Fermentert risvann: rik på arabinoxylan-oligosakkarider, det fungerer spesielt på de første stadiene av melanogenese, på de viktigste enzymatiske proteinene som er involvert i pigmenteringen av huden.

Den er i stand til å hemme TRP-1-enzymet som er nødvendig for å aktivere starten av melaninsyntesen i pre-melanocytten. Dens evne til å hemme melanogenesen er større enn arbutin eller kojinsyre, depigmentatorer par excellence.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO