Perfect Forms Strekkmerker Reparasjon

470,00kr

Behandling som minimerer nye strekkmerker.
Germaine de Capuccini foreslår en ny behandling for å redusere synligheten til strekkmerker som er nylige.
75 ml tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
bryr seg om den mest tørkede delen av kroppen min
Perfect Forms

Germaine de Capuccini Perfect Forms tilbyr spesifikke produkter for hvert behov i kroppen din: fuktighet, hygiene, fasthet …
Utsøkte teksturer og parfymer, slik at anvendelsen av dem er en ekte glede.Oppdag Germaine de Capuccini Perfect Forms kosmetikk for hvert område av kroppen din.

Påføring:
STRETCH MARK REPAIR er et produkt for lokal bruk som påføres på det rødlige, rosenrøde eller fiolette strekkmerket, og masseres på det, og den omkringliggende huden. Vi har valgt en ergonomisk beholder som er lett å åpne. Snu den bare halvveis, til du hører et klikk uten å skru den helt av. Hvis du også trykker på beholderen fra den andre enden, vil du bedre kontrollere mengden som er nødvendig til hver påføring.

Nylig strekkmerker reparasjon

Ment for: Redusering og falming av nye strekkmerker.

Formel


Balanser
: Ekstrakten av bær fra Schizandra Sphenathera med Lupeol vil redusere de aggressive enzymene som angriper strukturen i dermis.


Restruktureringer: takket være ekstrakt av Chlorella Vulgaris reduserer det formen og fargen på strekkmerkene. Styrker dermal-epidermal samling. Omstrukturerer og glatter ut hudens overflate.

Former: Inneholder lupeol (ekstrakt av hvite lupinfrø) som stimulerer biosyntese av høykvalitets kollagen, og gir fetere, mer smidig og tettere hud. Forbedrer de mekaniske egenskapene til huden.

Ofte Kjøpt Sammen

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO