Purexpert Olje Fri Hydro Mattifying Gel

440,00kr

Trinn 3:  Fet/Akne hud

En oljefrie fuktighetskrem som inneholder antibakterielle ingredienser for å hydrere huden samtidig som den regulerer overflødig olje for å redusere akne, kviser og glinsende hud.

Passer for alle, spesielt for tenåringshud.
50ml Krukke

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
Start video

Bruksanvisning:

Masser forsiktig en liten mengde Purexpert Hydro Mattifying Gel Cream Oil-Free på renset hud. Påfør på ansikt, nakke og brystområdet. Unngå øyeområdet.

For maksimale resultater bør dette produktet brukes sammen med Purexpert Facial Purifying Mattifying Cleansing Foam, og Refiner Essence Oily Skin Exfoliating Fluid.

Tips: I løpet av de første dagene med påføring av Purexpert 1-2-3-programmet vil urenheter og olje komme til overflaten av huden. Dette er produktet som trekker ut urenheter, og etter noen dager vil dette forsvinne og etterlate huden ren og sunn.

Purexpert fet hud

Fet hud påvirker ikke bare tenåringer, det påvirker menn og kvinner i alle aldre og kan være forårsaket av flere faktorer som genetikk, hormoner, eller stress. Når talgkjertlene blir overaktive, produseres overflødig talg. Denne talgen arbeider seg til hudens overflate og forårsaker olje, flekker og kviser.

Det er viktig å behandle fet hud riktig for å behandle problemet på lang sikt og holde huden sunn. Mange produkter på markedet inneholder tøffe ingredienser som fjerner for mye olje fra huden. Når dette skjer, produserer huden naturlig mer olje, derfor oppstår problemet bare igjen. Huden din trenger produkter som inneholder milde ingredienser for å regulere oljeproduksjonen samtidig som den gir essensiell hydrering.

Purexpert-serien vår er utviklet etter omfattende forskning på de mest effektive måtene å redusere olje og hindre at det oppstår igjen. Vårt enkle 3-trinns program bidrar til å opprettholde klar, sunn hud som er fri for ufullkommenheter.

Ditt 1-2-3 Program

Trinn 1 Rens

For å oppnå ren, matt hud og forberede huden for følgende trinn.
Produkt: Purexpert Facial Purifying Mattifying Cleansing Foam

Trinn 2 Forny

For å eliminere døde celler fra huden. Dette hindrer porene fra tilstopping for å redusere flekker og hudormer.
Produkt: Purexpert Refiner Essence Oily Skin Exfoliating Fluid

Trinn 3 Hydrere

For å gjenopprette hudens sunne utseende og beskytte mot ekstern aggresjon.
Produkt: Purexpert Hydro Mattifying Gel Cream Oil-Free

Ofte Kjøpt Sammen

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO