Purexpert Såpefri Rens

375,00kr

Såpefri rens for hud med akne.

Trinn 1, rens: Hud med Akne.

Renser og behandler huden med kviser uten å skade dens hydrolipidiske film eller endre dens pH

100g Stykke

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
Germaine brukanvisning
Bruksanvisning:

Damp huden med vann deretter masser Dermo-Cleansing Bar inn i ansikt, nakke og brystområdet sammen med noen dråper varmt vann, skyll deretter godt. Følg opp med passende toner.

Dette produktet er perfekt forbundet med Refiner Essence Oily Skin Exfoliating Fluid og Purexpert Hydro-Mattifying Gel-Cream Oil-Free

Tips: Hvis du lider av akne eller alvorlige flekker, endre putevar etter bare et par dager for å redusere kryssinfeksjon fra de infiserte stedene.
Purexpert akne såpefri bar

En såpefri rensebar spesielt for akne hud. Godt å bruke fra tenårene og oppover for å rense huden, bremse ned og forhindre pustler og la huden bli mer sunn. En god hudpleierutine er avgjørende for de med akne, følgende trinn vil hjelpe enormt:

DE BESTE TIPSENE:

Påfør en liten mengde Purexpert SOS Spot Gel så snart du føler en flekk snike seg innpå – påfør 2 / 3 ganger eller noe sånt i løpet av dagen, og det vil dypt rense stedet og alltid det vil forsvinne innen 24 – 48 timer. Hold gel på flekken hele dagen.

Et annet alternativ om natten er å vurdere våre SPOT plaster – en pakke inneholder 28 små plaster, og du plasserer en over et sted om natten, og det fungerer over 8 timer for å rense og helbrede huden.

Ditt akne hudpleie rutine
En god hudpleierutine er avgjørende for de med akne.
Følgende trinn vil hjelpe enormt:

Rens huden ved hjelp av Dermo Bar med litt lunkent vann. Masser godt og skyll av.
Produkt: Purexpert Extra Comfort Cleansing Gel

Påfør Hydro Mattifying Gel, – selv om dette er en fuktighetskrem, fungerer det for å begrense oljesekresjonen og la hud bli mattere / mindre skinnende og over noen dager vil du se en forskjell i huden.

Bruk Purexpert Mask én gang i uken.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO