Timexpert C+ Flash Glød Ansiktsmaske

145,00kr

Flash C Radiance er ansiktsmasken i form av et slør, med langvarig effekt som korrigerer spektakulært de første tegn på aldring.
Jevner ut hudens tone og reduserer tegn på tretthet på bare 15 minutter. Komfortabel, hurtig og utrolig effektiv. Perfekt for enhver anledning.
Pakker av 1 Maske

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Påføring

1. Homogeniser forsiktig.

2. Ta masken ut av posen, brett den ut og påfør den forsiktig på ansiktet.

3. La den stå på plass i 15 minutter.

4. Etter denne tiden, fjern masken og masser overflødig produkt til det er fullstendig absorbert.

Flash radiance mask

Den nye vevsmasken passer perfekt til ansiktsovalene til den eksklusive Germaine de Capuccini-designet, og er både frisk og utrolig behagelig.

Den innovative formelen bruker alle fordelene med vitamin C (VC-IP) med flere antioksiderendeegenskaper, samt av UME ekstrakt, for å intenst arbeide mot effekten av hudaldring produsert av glykasjon (A.G.E.s), første rynker, tap av lysstyrke, fasthet og hydrering.

ume-fruit
Ume-ekstrakt

Japansk plomme som inneholder dobbelt så mye proteiner, mineraler og fett en andre frukter. Den er kapabel til å hemme dannelsen av A.G.E-molekyler, og eliminerer den kjedelige, bleke tonen som huden får.

Timexpert-Cplus-AGE
C-Vitamin Derivative (VC-IP)

C-Vitamin Derivative (VC-IP) gir alle fordelene ved C-Vitamin med en mer effektivt inn trenging for å forsterke fast, glødende og beskyttende funksjon.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO