Timexpert C+ Emulsion Gavesett

850,00kr

Spar 515kr

Gavesettet inneholder Timexpert C+ (A.G.E) Intensive Multikorrigerende Emulsjon og en gratis Detox Øyekrem fra vår prisbelønte SRNS linjen. .

Inkluderer:
Timexpert C+ (A.G.E) Intensiv Multikorrigerende Emulsion 50ml. En suveren emulsjon fullpakket med vitamin C med den ekstra fordelen av Ume Extract for å bekjempe glykasjon (overflødig sukker) som begge fungerer effektivt for å gi huden vitalitet og utstråling.

Utmerket for kombinasjonshud. Øker kollagenproduksjonen og gir nytt liv til blass hud som har mistet sin tone.

SRNS Illuminating Detox Øyekrem 15ml. En prisbelønt øyekrem for å behandle mørke ringer under øynene, poser og hevelser under øynene.  Med en liten fargetone for å jevne ut hudtonen. Drenering og detox virkning.

Et fantastisk luksuriøst sett som  som kommer i en rund hard gaveeske.

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Hudtype: Normal / Kombinasjon

Hud bekymring: Kjedelig tone / Tidlige tegn på aldring

Ekstra vitamin C gir huden utstråling og vitalitet. 

87,8 % rapporterte mer lysende hud.

Hvordan brukes den
Masser en liten mengde inn i ansikt, nakke og brystområde, morgen og kveld. For å bruke Detoxifying Eye Cream – bruk den minste mengden, ikke mer enn størrelsen på et riskorn per øye og trykk forsiktig inn rundt øyeområdet og masser hver forsiktig. Gjør dette hver morgen og kveld.

Multi-Correction Cream & srns detox eye

Denne avanserte anti-glykation med Vitamin C fuktighetskrem inneholder Ume ekstrakt for å bekjempe skadet kollagen og elastin forårsaket av sukker. 

SRNS Detox Eyes er en prisbelønt øyekrem for å behandle mørke sirkler, poser og hevelser under øynene.

ume-fruit
Ume-ekstrakt

Japansk plomme som inneholder dobbelt så mye proteiner, mineraler og fett en andre frukter. Den er kapabel til å hemme dannelsen av A.G.E-molekyler, og eliminerer den kjedelige, bleke tonen som huden får.

Timexpert-Cplus-AGE
C-Vitamin Derivative (VC-IP)

C-Vitamin Derivative (VC-IP) gir alle fordelene ved C-Vitamin med en mer effektivt inn trenging for å forsterke fast, glødende og beskyttende funksjon.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO