Timexpert Rides Age Cure Soft Startpakke

1.910,00kr

Spar 305kr

Den ultimate rynkereduserende pakken, avslører opptil 83% færre linjer i 30 dager.

Denne firetrinnspakken inneholder våre bestselgende 30 Day Night Renewal Program serumer, og en luksuriøs behandlingsfuktighetskrem.

Behandlingen er basert på bioteknologi. BTX-TRIPEPTINE arbeider mot daglig dynamiske rynker, mens TISSULAGE TECH regenererer fra dybden hvor de dype rynkene dannes.
Normal hud.
Inneholder:
-Pre Renew 30ml
-One No Lines 15ml
-Two Densify 15ml
-Timexpert Rides Ansiktskrem Soft 50ml

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
Start video

Dag 1 15  Etter rensing av huden, bruk PRE RENEW på ansikt, nakke og brystområdet, la det absorbere, og deretter bruke ONE – NO LINES. Når den er fullstendig absorbert, påfør Global Cream Wrinkles.

Dag 16 – 30  Etter rensing av huden, bruk PRE RENEW på ansikt, nakke og brystområdet, la det absorbere og deretter påføre TWODENSIFY. Når alt er fullstendig absorbert, påfør Global Cream Wrinkles. Unngå bruk av annen peeling eller eksfoliator i løpet av denne tiden.

I pakken finner du et praktisk massasjekort, ved hjelp av ansiktsyogabevegelser som du kanskje vil innlemme.

Timexpert Rides Germaine de Capuccini
AGECURE inneholder 3 produkter som er beregnet for bruk om kvelden.

FASE 1 = INGEN LINJER, gir en svært kraftig “botox”-effekt på uttrykksrynker. Resultatene kan sees innen få dager etter bruk. Det fungerer samtidig på de dypere lagene i huden for å begynne å bygge et nytt “støttevev”.
Resultatene kan sees innen få dager etter bruk. Det fungerer samtidig på de dypere lagene i huden for å begynne å bygge et nytt “støttevev”.
FASE 2 = TETTE, bidrar til å bygge rammeverket til dermis, løfte kollagennettverket og hyaluronsyre fra innsiden der de dypere rynkene dannes.
Dens regenererende kraft er ekstraordinær. Er villig til å re-bygge en tredimensjonal matrise, som gjør at hudens overflate blir fastere og jevnere ut, mer smidig, med reduksjon av rynker, og i noen tilfeller eliminert.

Age cure + soft krem rynker

INGEN-LINJER & FORNY inneholder BTX-Tripeptine & Tissuelage Tech (se nedenfor for ytterligere detaljer). I tillegg er edelweiss ekstrakt inkludert; på grunn av sine høye nivåer av leontopodic syre, kjent som “overlevelse molekylet”. beskytter det mot nedbrytning av ekstracellulær matrise generert av oksidativt stress, og bidrar til å holde kollagen nettverket som støtter huden ‘spent’. Ansikts- og nakkehuden blir fastere hver dag.

rides-btx
BTX-Tripeptine

En innovativ handling mot dynamiske rynker som dukker opp daglig. Kombinasjon av tre uavhengige peptider, men med komplementære handlinger, for å nøytralisere effekten av ansikts dermokontraksjoner.

rides-tis2
TISULAGE TECH

Regenererer den ekstracellulære matrisen som er skadet av årene, løfter rammen av dermis proteiner og genererer nytt kollagen og elastin. Dette er en forbedring av fasthet og smidighet i huden, og en reduksjon av volumet og lengden på rynkene.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO