Timexpert Rides Age Cure Supreme Startpakke

1.950,00kr

Spar 305kr

Den ultimate rynkereduserende pakken, avslører opptil 83% færre linjer i 30 dager.

Denne firetrinnspakken inneholder våre bestselgende 30 Day Night Renewal Program serumer og en luksuriøs behandlingsfuktighetskrem.

Behandlingen er basert på bioteknologi. BTX-TRIPEPTINE arbeider mot daglig dynamiske rynker, mens TISSULAGE TECH regenererer fra dybden hvor de dype rynkene dannes.
For veldig tørr hud.
Inneholder:
Pre Renew 30ml
One No Lines 15ml
Two Densify 15ml
Timexpert Rides Ansiktskrem Supreme 50ml

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
Start video

Dag 1 15  Etter rensing av huden, bruk PRE RENEW på ansikt, nakke og brystområdet, la det absorbere, og deretter bruke ONE – NO LINES. Når den er fullstendig absorbert, påfør Timexpert Global Cream.

Dag 16 – 30  Etter rensing av huden, bruk PRE RENEW på ansikt, nakke og brystområdet, la det absorbere og deretter påføre TO – DENSIFY. Når du er fullstendig absorbert, påfør Timexpert Global Cream. Unngå bruk av annen peeling eller eksfoliator i løpet av denne tiden. I pakken finner du et praktisk massasjekort ved hjelp av ansiktsyogabevegelser som du kanskje vil innlemme.

Timexpert Rides Germaine de Capuccini

AGECURE inneholder 3 produkter som er beregnet for bruk om kvelden.

FASE 1 = INGEN LINJER, gir en svært kraftig “botox”-effekt på uttrykksrynker. Resultatene kan sees innen få dager etter bruk. Det fungerer samtidig på de dypere lagene i huden for å begynne å bygge et nytt “støttevev”.,

FASE 2 = TETTE, bidrar til å bygge rammeverket til dermis, løfte kollagennettverket og hyaluronsyre fra innsiden der de dypere rynkene dannes. Dens regenererende kraft er ekstraordinær, re-bygge en tredimensjonal matrise som gjør hudens overflate ser fastere og jevnere ut, mer smidig, reduksjon av rynker og i noen tilfeller eliminert.

INGEN-LINJER & FORNY inneholder BTX-Tripeptine & Tissuelage Tech (se nedenfor for ytterligere detaljer). I tillegg er edelweiss ekstrakt inkludert; på grunn av sine høye nivåer av leontopodic syre, kjent som “overlevelse molekylet”, beskytter det mot nedbrytning av ekstracellulær matrise generert av oksidativt stress og bidrar til å holde spent kollagen nettverket som støtter huden.

Age cure+soft krem

Global Cream Rich Moisturiser 50ml – En vakker rik behandlingskrem for tørr hud, som arbeider effektivt mot rynker med ekstraordinære resultater.

rides-btx
BTX-Tripeptine

En innovativ handling mot dynamiske rynker som dukker opp daglig. Kombinasjon av tre uavhengige peptider, men med komplementære handlinger, for å nøytralisere effekten av ansikts dermokontraksjoner.

rides-tis2
TISULAGE TECH

Regenererer den ekstracellulære matrisen som er skadet av årene, løfter rammen av dermis proteiner og genererer nytt kollagen og elastin. Dette er en forbedring av fasthet og smidighet i huden, og en reduksjon av volumet og lengden på rynkene.

key-ingredient-2
Edelweiss Blomstekstrakt

Edelweis blomster har en enorm antioksidant kraft som nøytraliserer skader forårsaket av miljøet og reduserer frie radikaler i cellene for å hjelpe med å forebygge rynker, mørke flekker og løs hud

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO