Timexpert Rides Age Cure

1.425,00kr

Behandlingen er basert på bioteknologi. BTX-TRIPEPTINE arbeider mot daglig dynamiske rynker, mens TISSULAGE TECH regenererer fra dybden hvor de dype rynkene dannes.
Normal hud.
Inneholder:
-Pre Renew 30ml
-One No Lines 15ml
-Two Densify 15ml

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
Start video
AGECURE inneholder 3 produkter designet for bruk om natten. Mens vi sover dobler huden vår cellulær fornyelse. (Regenereringssyklusen varer rundt 30 dager, men etter hvert som vi blir eldre, bremser denne rytmen ned) Under søvn øker kollagenproduksjonen, flere giftstoffer elimineres og hudcellulær skade repareres. Derfor bruker kraftigere behandlinger om natten, blir resultatene intensivert.
DOKUMENTERTE RESULTATER
RENEW den nyeste generasjonen peeling som akselererer cellulær erstatning. Kombinere syrer (laktobonisk, fytisk og ferulic) og enzymer (papain & kastanje ekstrakt). På egen hånd har dette produktet en anti-rynke effekt. men ved å følge RENEW med NO-LINES / DENSIFY multipliseres disse effektene.
FASE 1 = NO-LINES; tilbyr en svært kraftig ‘botox’ effekt på uttrykksrynker. Resultatene kan sees innen få dager etter bruk. Det fungerer samtidig på de dypere lagene i huden for å begynne å bygge et nytt “støttevev”.
FASE 2 = DENSIFY, bidrar til å ombygge rammen av huden, løfte kollagen nettverk og hyaluronsyre fra innsiden der dypere rynker dannes. Dens regenererende kraft er ekstraordinær, og ombygger en tredimensjonal matrise som gjør hudens overflate ser fastere og jevnere, mer smidig med rynker redusert og i noen tilfeller eliminert.
NØKKEL INGREDIENSER
rides-btx
BTX-Tripeptine

En innovativ handling mot dynamiske rynker som dukker opp daglig. Kombinasjon av tre uavhengige peptider, men med komplementære handlinger, for å nøytralisere effekten av ansikts dermokontraksjoner.

sphericalparticles-scaled
Spherical Microparticles

Ugjennomsiktige mikrosfærer som brukes til å skjule rynker og gir farge. Klar mikrosfærer gir en “glatt kulelager” -struktur under påføring.

rides-tis2
TISULAGE TECH

Tissulage Tech regenererer den ekstracellulære matrisen som er skadet av årene, løfter rammen av dermisproteiner og genererer nytt kollagen og elastin. Dette er en forbedring av fasthet og smidighet i huden, og mest av alt en reduksjon av volumet og lengden på rynkene, fine og dype.

key-ingredient-2
Edelweiss Blomstekstrakt

Edelweis blomster har en enorm antioksidant kraft som nøytraliserer skader forårsaket av miljøet og reduserer frie radikaler i cellene for å hjelpe med å forebygge rynker, mørke flekker og løs hud

Bruk

Dag 1 – 15 etter rensing av huden påfør PRE RENEW på ansikt, nakke og decolletage, la det absorberes og deretter påføre ONE – NO LINES. Når den er fullstendig absorbert, påfør Timexpert Global Cream.

Dag 16 – 30 etter rensing av huden påfør PRE RENEW på ansikt, nakke og decolletage, la det absorberes og deretter påføre TO – DENSIFY. Når den er fullstendig absorbert, påfør Timexpert Global Cream.

Soft Global Cream bør brukes dag og natt

Germaine brukanvisning
Produkt Type

Ofte Kjøpt Sammen

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO