Timexpert Rides Nourishment Elixir

650,00kr

Anti-rynker nærende ansiktsolje.
En luksuriøs olje, designet for å øke kollagenproduksjonen samtidig som den gir intens næring. Formulert med sju regenererende og antioksiderendeforskjellige planteoljer, som gir all ernæring som kreves av tørr og tynn hud som mangler velvære.

30ml Flaske

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.
Timexpert Rides Germaine de Capuccini

Anbefales for:
30 år og oppover

Huden viser fine linjer og rynker.
Ideell for tørr, veldig tørr eller sensitiv hud.

Absolute Nourishment kan brukes på sin på eller så vel som fuktighetskrem – avhengig av hvor tørr huden din er. Morgen og kveld, masser forsiktig noen dråper inn i ansikt, nakke og bryst. Unngå øyeområdet.

Tips: Påfør før fuktighetskremen.

nourishment elixir

Pro-Collagestine-Fill-Technology
Pro-Collagestine-Fill Technology

Eksklusivt til Germaine de Capuccini er, Pro-Collagestine-Fill Teknologi, skapt av Tannpineplante-ekstrakt. Reduserer linjer og rynker Forbedrer fastheten Øker kollagen og elastin produksjonen

Dokumenterte resultater

En luksuriøs behandlingsolje designet for å stramme og redusere rynker, samtidig som den gir huden intens foryngelse og næring. Denne eliksiren inneholder vår eksklusive Pro-Collagestine-Fill-teknologi for å øke kollagenproduksjonen kombinert med 7 planteoljer for å gi kraftig ernæring. Med en lett, ikke-fettete tekstur anbefales denne oljen spesielt for tørr hud.

Ofte Kjøpt Sammen

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO