Timexpert SRNS Intensiv Ansiktskrem Gavesett

960,00kr

Spar 515kr

Gavesett med SRNS Intensi Recovery ansiktskrem og gratie en SRNS Illuminating Detox Øyekrem 15ml fra denne prisbelønte linjen.
Inkluderer:

SRNS Intensive Recoveri ansiktskrem 50ml. Inneholder vår prisbelønte “Zinc Glycine Complex”, som er vitenskapelig bevist å redusere tegn på aldring.
En smeltende tekstur som fungerer som en viktig forsterkning for moden hud og beskytter den i løpet av dagen mot miljøstress som bryter den ned.

SRNS Illuminating Detox Øyekrem 15ml. En prisbelønt øyekrem for å behandle mørke ringer under øynene, poser og hevelser under øynene.   Med en liten fargetone for å jevne ut hudtonen. Drenering og detox virkning.

Et fantastisk luksuriøst sett som  som kommer i en rund hard gaveeske.

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Bruk

Hver morgen gjelder for renset hud, masser en liten mengde inn i ansikt, nakke og brystområde med Recovery Cream.

Påfør en liten mengde Detox Eye Formula rundt øyet. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye produkt eller påfør for nær øyet, da dette kan forårsake hevelser.

Germaine de capuccini
Germaine brukanvisning

Intensive Recovery

Ved hjelp av det prisbelønte “Zinc-Glycine Complex”, arbeider Timexpert SRNS Intensive Recovery Cream for å gjenopprette hudens energi, slik at den kan jobbe med å revitalisere og gjenopprette hudens elastisitet og fasthet i løpet av dagen.

Detox Eye

For poser, hevelser og mørke sirkler. En prisbelønt øyekrem for å behandle mørke sirkler, poser og hevelser under øynene.

intensive recovery krem + 15ml Detox Eye

key-ingredient-7
RC-Advanced

Utviklet eksklusivt til Germaine de Capuccini, RC-Advanced fungerer som en viktig forsterkning av huden som er mer svekket etter alder, slik at den kan utøve sin funksjon som selvforsvar på dagtid og for å regenerere cellene om natten.

Zinc-Glycine-Complex-1000x630
Sink-glycerin kompleks

Dette prisvinnende komplekset løfter hudens forsvar mot utenforstående stress og nøytraliserer skadde celler. Gir et revitalisert huden med et jevnere og glødende utseende.

Hyaluronic-Acid
Høyvekst Hyaluronsyre

Laget av store molekyler (høyvekts molekyler) jobber Høyvekts Hyaluronsyre på hudens overflate for å hydrate epidermis, regulere vann tap og beskytte huden mot eksterne angrep.

Produkt Type

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO