Timexpert SRNS Night Repair Progress Serum & Mask Set

1.535,00kr

Denne gaveesken, i begrenset opplag, inneholder vårt SRNS Repair Night Progress Serum og to SRNS-masker. Begge produktene inkluderer vår mest teknologisk avanserte formel for ungdommelig, forynget hud. Inneholder 22 aktive ingredienser, inkludert vår eksklusive Glyco 8-power, og det er bevist å multiplisere absorpsjonen med 8x for synlige resultater på bare 7 dager*. Behandler alle aspekter av hudens aldring. Beskytter om dagen, reparerer om natten.

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

vår mest avanserte serum &
mask duo for ungdommelig &
forynget hud

Repair Night Progress Serum
Night Progress Serum
Om natten, mens huden din er mer mottakelig, reparerer denne serum skader, og reaktiverer cellulær regenerering. I løpet av dagen beskytter den huden mot miljøfaktorer og ekstern aggresjon.

ALLE HUDTYPER | BESKYTTENDE – REGENERERENDE
HUDTILSTAND | MODEN HUD / RYNKER / ALDRING

Lær mer om dette produktet her.
Night Progress Ansiktsmaske
Night Duo Mask
Denne volum- og lysende ansiktsmaske bruker hudteknologi som leverer 22 aktive ingredienser dypt inne i huden.

Flere handlinger på bare ett trinn:

ALLE HUDTYPER | REGENERERENDE – REVITALISERENDE – ANTIALDRING

Lær mer om dette produktet her.

høyeffektive aktive ingredienser

SINK-GLYCERIN KOMPLEKS

Dette prisvinnende komplekset løfter hudens forsvar mot utenforstående stress og nøytraliserer skadde celler. Gir et revitalisert huden med et jevnere og glødende utseende.

RC-ADVANCED

Utviklet eksklusivt til Germaine de Capuccini, RC-Advanced fungerer som en viktig forsterkning av huden som er mer svekket etter alder, slik at den kan utøve sin funksjon som selvforsvar på dagtid og for å regenerere cellene om natten.

HØYVEKST HYALURONSYRE

Laget av store molekyler (høyvekts molekyler) jobber Høyvekts Hyaluronsyre på hudens overflate for å hydrate epidermis, regulere vann tap og beskytte huden mot eksterne angrep

GLYCO 8-POWER

Glyco 8-Power er eksklusivt for Germaine de Capuccini og er vår mest avanserte formel til nå. Det fungerer ved å fange aktive ingredienser inne i biomolekyler som er bevist å absorbere huden x8 mer effektivt.* Dette sikrer at ingrediensene leveres dypt inn i huden for å drastisk øke resultatene.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO