Timexpert White Eksfolierende Rense Melk

535,00kr

Rense melk mot mørke flekker og pigmentering
En eksfolierende rense melk med en kremaktig tekstur som inneholder glykolsyre som forsiktig og dypt renser og eliminerer døde celler.

Med en innovativ blekningsteknologi, jevner den hudtonen, forbedrer blass hud og bidra til å korrigere mørke flekker og uregelmessigheter på huden.

200ML Tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Påføring

Massage godt inn i ansikt, nakke og bryst deretter fjerne med vev eller en varm fuktig klut. Ikke bruk vann til å fjerne da produktet forblir i huden og vil fortsette å fungere.

Tips: Siden dette produktet inneholder glykolsyre, anbefaler vi på det sterkeste at du bruker et SPF-produkt for å beskytte huden mot ytterligere solskader.

Exfoliating Clarifying Milk

Spesielt for hud med pigmentering.
Exfoliating Clarifying Milk fungerer dypt, fornyer huden og arbeider mot mangel på ensartethet og pigmentering på huden.

 Dette produktet inneholder glykolsyre innkapslet i cyclodextrins som fører til en forbedret og dypere eksfolierende virkning. Mens inneholder glykolsyre, er dette produktet skånsomt mot huden og irritasjon minimeres.

Huden blir friskere, mer jevn, dypt renset og glatt. Ved å bruke dette produktet kan du forvente de beste resultatene fra produkter som påføres senere, – mens dette produktet ideelt sett blir fulgt av andre produkter innen Timexpert White Line, vil dette produktet også være ekstremt effektivt på tykkere, kjedelig hud / kombinasjonshud.

 Vi er virkelig overrasket over de umiddelbare resultatene dette produktet gir.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO