Germaine de Capuccini

Ultra-Comfort Moisturising Body Cream

Timexpert Hydraluronic

710,00kr

TIMEXPERT HYDRALURONIC

 

KROPP ALLE HUDTYPER

 

Ultra-Comfort Moisturising Body Cream er en fantastisk kroppskrem med en intens fuktighetsgivende effekt, som er den perfekte løsningen for umiddelbar og langvarig lindring mot stress og tørrhet.

Så snart du begynner å bruke den, vil den gi huden din fuktighet både på overflaten og i de dypere lagene, og virker gradvis over tid i hele 48 timer.

Du vil elske hvordan den får huden din til å føles myk og glatt!

Dermatologisk testet på sensitiv hud.
Ikke-fettete vannaktige tekstur.

300 ml

Fraktbetingelser
Vipps

ULTRA-COMFORT MOISTURISING BODY CREAM

Hydration – Antialdring

«En overlegen fuktighetsgivende anti-aging kroppsbehandling!»

48 timers fuktighet.

Ultra-Comfort Moisturising Body Cream fremmer umiddelbar gjenfukting, både på overflaten og dypt inn i huden, med en gradvis og langvarig virkning som gir 48 timers fuktighet.

Den er den ideelle behandlingen for å gi øyeblikkelig og varig lindring til ru og stram hud.

Kremens originale tekstur gir en behagelig, lett og frisk vannlignende følelse, samtidig som den intensivt nærer og beroliger huden, og gir den den etterlengtede duggfriskheten.

Kremen har en nydelig duft, som åpner med den glitrende friskheten av sitrus- og myntenoter. Hjertenotene består av kombinasjonen av aromatiske vannlilje og syklamen noter. Det lette og friske er kombinert med musk og treaktige basenoter.

Uansett alder eller hudtype, gjenoppretter Ultra-Comfort Moisturising Body Cream det sunne, myke, fuktige og strålende utseendet til ungdommelig hud.

Dermatologisk testet på sensitiv hud.

Elsk huden din med dette fantastiske produktet!

En krem formulert med høy, middels og lav molekylvekt hyaluronsyre, i tillegg til den eksklusive patenterte HLG-nanopolymer (kombinasjon av hyaluronsyre, polyglutaminsyre og lysin) som er fuktende i seg selv og bidrar til at de aktive ingrediensene trekker dypt inn I huden.

Gjennom denne kombinasjonen blir den intense fuktighetsgivende effekten ytterligere forbedret av en bioteknologisk ingrediens som beskytter cellene mot dehydrering, styrker hudens hydrolipidbarriere og bidrar til hudreparasjon og regenerering.

Aqua (Water), Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Isododecane, Pentylene Glycol, Olus (Vegetable Oil), Cetearyl Alcohol, PEG-8 Beeswax, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid/Polyglutamic Acid Crosspolymer, Bacillus Ferment, Lysine HCl, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Polyglycerin-3, Jojoba Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, DATEM, Sunflower Seed Oil Glycerides, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Propanediol, Phenoxyethanol, o-Cymen-5-ol, Parfum (Fragrance), CI 61570 (Green 5). E.V.0

Påfør etter dusj, på tørr hud, om morgenen og/eller kvelden.
Masser over hele kroppen til den er absorbert.

Den hurtig absorberende formelen gjør det mulig for deg å kle på deg med en gang.

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO

NYHETSBREV
Ønsker du å motta inspirasjon, spennende nyheter og kampanjer rett i innboksen?