Nytt år ny hudpleie

Nytt år, ny hud

Vi starter året med et nyttårsforsett: å gå på treningsstudio, starte et balansert kosthold, slutte å røyke, ta vare på oss selv, ikke klage

I år ønsker vi at du skal være den beste versjon av deg selv. Skjemme deg bort og ta vare på deg selv. Gi deg selv og huden din tid.

I dette innlegget gir vi deg 10 enkle tips for å nå målet ditt og ikke gi opp underveis.

1. Holdning.

År etter år går våre gode intensjoner i glemmeboka uten at vi legge merke til det. Vi foreslår at du skriver ned målene dine for 2021 i din personlige notatbok (slå dem opp innimellom). Nå målene dine med enkle handlinger som ender opp med å bli til gode vaner.

2. Benytt deg av ekspertisen.

For å oppnå spektakulær hud anbefaler vi å gå til en hudpleiesalong.

En huddiagnose er viktig for å vite hudens tilstand og hvilken behandlingen den trenger.
Profesjonell Hudpleie fra Germaine de Capuccini

3. Rens huden to ganger om dagen.

Å rense huden er det første skrittet for å ta vare på huden din og undvike rynker i  pannen. Ikke gå glipp av dette innlegget for mer informasjon.

Det viktigste trinnet “rensing”. Sjekk ut vår artikkel i bloggen,
Det viktigste steget

4. Eksfolier! (minst en gang i uken).

Uansett hvilken hudtype du er, ikke glem å peele huden. Dette fjerner døde hudceller for å forhindre at det dannes urenheter og for å forbedre hudens mikrosirkulasjon.

Det finnes flere typer peeling, avhengig av dine behov. Finn din!

5. Skjem bort huden rundt øynene.

Huden rundt øynene er den mest ømfintlige området i ansiktet. Huden her er 20 ganger finere enn resten. Skjem den bort med det produktet som passer best for deg.

Noen beskytter til og med mot blått lys, en av de fire forurensningene som er mest til stede i vårt daglige liv.

6. Bli med i den ansiktsmaske trenden.

En god natt søvn er et must i skjønnhet. Vi foreslår at du legger deg tidlig, for om natten jobber huden din overtid for å rette opp den mulige skaden som er påført på dagtid.
Golden Hours (23: 00-02: 00h) er når huden er mest mottakelig. Dra nytte av denne tiden med et avgiftningskonsentrat eller en sovemaske. Du vil våkne opp som en ekte Tornerose!.

7. Beskytt deg selv.

Huden din må forsvare seg daglig fra “usynlige” fiender som forårsaker 80% av tegn på aldring. Det er fire typer som er forferdelig forurensende for huden din: miljø (utendørs og innendørs), sollys og blått lys.

Hvis du bor i byen, er det å anbefale at du bruker antiforurensningskosmetikk.

Hvis du vil vite mer om disse fiendene, kan du lese dette innlegget.

8. Bli med på Sunday Masks.

Bruk søndagene til å ta vare på deg selv, selv om det bare er 20 minutter. Velg din beste spilleliste, slapp av og bruk en ansiktsmaske (eller to).

På mandag vil du starte uken med en strålende hud full av glød. Det finnes en enorm variasjon. Velg den du foretrekker selv, eller prøv en ny hver uke.

9. Ta hensyn til de glemte områdene.

Nakke, dekolletasje og hender, det er områder av kroppen vår som kan avsløre vår alder eller til og med få oss til å se eldre ut enn vi er, så ikke glem dem!

10. Operasjon Body.

Å føle seg bra om våre kurver, med vårt legeme, å akseptere oss og elske hverandre med våre ufullkommenheter, som vi er; som bør være vårt mål.
Vi anbefaler deg å trene litt sport eller aktivitet regelmessig, drikke 2 liter vann daglig og konsultere våre nettverk, veldig snart vil vi bli “tilkoblet”.
bli med på germaine norge

Germaine Team

Se alle innlegg