Nyttårsforsett for huden din – 10 tips

Nyttårsforsett for huden din

Velkommen til 2024, hvor selvpleie og frisk start står i fokus! Sett deg et nyttårsforsett for huden din ved å forplikte deg til å opprettholde en sunn hudpleierutine gjennom året. Dette inkluderer å bruke solbeskyttelse, drikke nok vann og ta vare på huden din med kvalitetsprodukter.

Etter en festlig julesesong kan huden vår trenge litt ekstra kjærlighet og omsorg. I denne bloggposten tar vi deg gjennom hvordan du kan kickstarte 2024 med en effektiv hudpleierutine, med spesielt fokus på detox.

1. Rens for revitalisert hud

Det første skrittet mot en strålende hud i det nye året er å rense. Germaine de Capuccini tilbyr rensende produkter med forskjellige konsistenser som gir en dyp og skånsom ansiktsrens.

Se et utvalg HER

2. Eksfoliering for glød

Etter festsesongen er eksfoliering nøkkelen til å fjerne døde hudceller og avsløre en friskere hud.

Vanligvis anbefales det ikke å skrubbe mer enn 1-3 ganger i uken. Det kan være smart å gjøre dette på de dagene du planlegger å bruke en ansiktsmaske. Dette fordi ingrediensene i masken vil trenge bedre inn i huden når døde hudceller ikke er i veien.

Prøv en av våre skånsome ansiktsskrubb for å gi huden din en ungdommelig glød og en ny start i det nye året.

3. Toning for balanse

Gjenopprett hudens naturlige balanse ved å inkludere en toner i din daglige hudpleierutine. Germaine de Capuccini tilbyr tonere som ikke bare balanserer, men også gir næring til huden din for å støtte den optimale helse.

4. Maske for ekstra pleie

Ansiktsmasker er super-boostere for huden, med et høyere konsentrat av aktive ingredienser. Derfor er det nok å bruke dem 1-3 ganger i uken. Ta deg tid til å velge en maske som passer dine spesifikke behov og mål. Her er det rom for å eksperimentere og variere – gi huden din det den trenger.

Prøv vår Energigivende Detox Ansiktsmaske!

5. Øyekrem for et lysere blikk

Øyepartiet er ofte en kilde til bekymringer for mange. Enten det er mørke ringer, fine linjer eller andre utfordringer. Øyekremen er skreddersydd for den delikate huden rundt øynene, slik at den enklere trekkes inn og kan utføre sitt magiske arbeid.

Prøv vår lysnende Detox Øyekrem!

6. Serum for ungdommelig hud

Se for deg serum som små superhelter for huden din. De er stappfulle av effektive ingredienser som trenger dypt inn i huden. De er høykonsentrerte, og det er derfor de er så effektive.

Her er et triks: Hvis du påfører serum på tørr hud, har det en tendens til å bli liggende på overflaten. Men hvis huden din er litt fuktig, hjelper det serumet med å trenge dypere inn, omtrent som en svamp som absorberer vann.

Finn din perfekte serum HER

7. Fuktighet er nøkkelen

Trenger jeg en fuktighetskrem hvis jeg har brukt serum? Svaret er ja.

Serumet virker fra dybden, omtrent som en skjult agent. Mens fuktighetskremen er en slags leder, som pleier det øverste laget av huden din. Sammen sørger de for at huden din får omsorg fra topp til bunn.

Vinteren kan være tøff på huden, så velg produkter som gir intens fuktighet. Prøv vår Plumping Moisturising Cream Supreme! All kraften til hyaluronsyre i en eksklusiv formel. Med patentert HLG, beriket med omega 3, 6 og 9 fettsyrer og sheasmør, for intenst hydrert, næret og synlig mykere hud.

8. Solbeskyttelse for sunn hud

Gjør solbeskyttelse til en daglig vane, uavhengig av værforhold eller årstid. Beskytt huden din mot skadelige UV-stråler for å forhindre tidlig aldring og redusere risikoen for hudkreft.

Vårt sortiment er designet for å gi effektiv beskyttelse samtidig som det tar hensyn til varierte hudtyper, slik at alle kan finne en solkrem som passer perfekt for deres unike behov.

Tips +1: Ta en 10 dagers Detox kur

Detox Night Concentrate er en kraftig cocktail med over 60% aktive ingredienser, for en revolusjonerende 10-netters sjokkbehandling som avgifter, fukter, beroliger og regenererer sliten, stresset og matt hud.

Tips +2: Gode vaner for en sunn hud

  • Balansert kosthold
  • Regelmessig fysisk aktivitet
  • Drikk tilstrekkelig med vann
  • Prioriter en god natts søvn

Gjør 2024 til året hvor du gir deg selv og huden din den omsorgen den fortjener.

Anne-Rimmen-Romjulskalender-for-Germaine-de-Capuccini

Eva Puig Syversen

Se alle innlegg