Profesjonell hudpleie

Profesjonell Hudpleie fra Germaine de Capuccini

PROFESJONELL HUDPLEIE Hvorfor er profesjonell hudpleier så viktig?

Det er viktig å få ansiktsbehandling hos en hudpleie terapeut for å finne ut hvordan du skal behandle huden din. Huden din blir først analysert, så behandlingene som følger er skreddersydd til huden din spesifikt.
Du kan også bruke besøket ditt til hudpleieren som en mulighet til å få :

Selvopplæring og forskning på hudtypen din er gunstig (tross alt kunnskap er makt), men det som en hudpleier kan gjøre - som Google ikke kan - er å gi deg en praktisk, nøyaktig vurdering og plan for huden din .

Germaine Teknisk Team

Hudens generell helse

Utover disse grunnene er ansiktsbehandlinger nødvendig for hudens generelle helse. Konstant eksponering for elementene, stress og hverdagsoppbygging av smuss, oljer, sminke osv. Gjør at huden slår og ærlig talt verre for slitasje.
Selv om et godt hudpleieregime kan bidra til å opprettholde huden din mellom spa-besøk, er det de profesjonelle ansiktsbehandlingene som virkelig rengjør og forynger huden din.

Hvorfor profesjonell hudpleie?

Profesjonell hudpleie er fagmessig skreddersydd etter hudtype og behov
Med profesjonelle produkter, verktøy og ekspertise er ansiktet ditt i gode hender … bokstavelig talt.
På toppen av det grunnleggende (dyp rengjøring, ekstraksjoner, etc.), får huden din akkurat det den trenger, enten det er hudpleie mot rynker, akne , pigmentflekker, tørr hud osv.
Profesjonell Hudpleie øker effektiviteten til hjemme produktene dine. Alt dyprensing og eksfoliering, fjerner død hud, og som en pluss, de lymfatiske ansiktsmassasjer hjelper til og med å øke blod-og oksygensstrøm.
Med dette, oppnår vi at huden vil trekke bedre inn de aktive ingrediensene fra dine hudpleie produkter. Bedre absorpsjon av ingredienser betyr bedre resultater på kortere tid.

Dyp rens med profesjonell hudpleie

Virkelig dyp rens. En profesjonell hudpleie hjelper med å kvitte huden med rusk, smuss, olje og andre miljøgifter. Riktig rensingsteknikk kombinert med profesjonell eksfoliering hjelper huden tilbake til – og opprettholder en sunn balanse.
Med profesjonell hudpleie fjernes hudormer og sorte prikker trygt. Forsøk aldri en hjemmebehandling uten hjelp av en profesjonell hudpleier råd.
I dine egne hender blir huden rød, flekkete, irritert, og i fare for permanent arrdannelse. Legg igjen ekstraksjoner til fagpersonene, så ser du en enorm forbedring i klarhet, tekstur og tone i hudfarge.
Germaine Profesjonell Hudpleie

Profesjonell hudpleiere innspill

Profesjonelle hudpleiere behandlinger, bidrar til å forbedre cellefornyelse. Hudpleiere utfører effektive ansiktsmassasjer for å eliminere giftstoffer på celle nivå, mens de forbedrer blodsirkulasjonen. Resultatet? En lysere, fyldigere, mer ungdommelig utseende.

Fordi hud tar omtrent 3-4 uker å fullføre en full “livssyklus” med utgytelse og regenerering av hudceller, anbefaler våre hudpleieeksperter å planlegge dine ansiktsbehandling hver måned, for maksimale fordeler.

Germaine de Capuccini profesjonell hudpleie

Germaine de Capuccinis behandlingsløsninger for profesjonelle er resultatet av mer enn 50 års erfaring innen hudpleie.
Germaine de Capuccini tilbyr over 75 behandlinger for alle hud behov. Hver behandling er unik og eksklusiv, utviklet av selskapets ekspertteam for å kontinuerlig kunne forbedre produktenes innovative formler. Sjekk vår SKJØNNHETSPLEIERE side.

Germaine Team

Se alle innlegg

Legg igjen et svar