skjønnhetspleiere

Vi er skjønnhetsterapeuter som bryr seg og
gir omfattende støtte, opplæring og pågående insentiver

Hvorfor folk elsker å samarbeide med oss...

Germaine de Capuccini tilbyr over 75 behandlinger for alle hudbehov. Hver behandling er unik og eksklusiv, utviklet av selskapets ekspertteam for å kontinuerlig kunne forbedre produktenes innovative formler.
med 50 års visdom og erfaring
europeisk, profesjonelt kosmetikkfirma
I medisinsk-estetiske klinikker i over 80 land
over 75 behandlinger for alle hudbehov
Asset 1LOGO GERM WHITE

Germaine de Capuccini
Instituttet i Norge

har som mål å trene opp både nasjonale og internasjonale fagpersoner. Selskapet har oppdatert sin opplæringskalender, og det nye instituttet åpner snart. Her vil vi få besøk av firmaets beste, internasjonale hudpleiere – et arrangement vi ønsker å invitere alle estetiske fagpersoner til.

Vi satser på deg, på din salong

Vi utvikler behandlinger og produkter med den mest avanserte kosmetiske teknologien som brukes og foreskrives av estetiske fagpersoner. Vi er også pionerer innen implementering av kvalitetssertifiseringer, miljøforpliktelsestiltak og familie- og arbeidsforlik.

Våre sakkyndige skjønnhetspleiere bruker sine hender på ansikt og kropp i hver økt. Hver eneste Germaine de Capuccini-behandling er en unik, sansevekkende og behagelig opplevelse, med synlige resultater fra første økt.

Hos Germaine de Capuccini vil vi fortsette å satse på opplæring av fagpersoner. Derfor bygger Germaine nå et senter i Norge dedikert til disse, for å kunne tilby best mulig opplæring i toppmoderne fasiliteter.

Germaine de Capuccini-Instituttet i Norge har som mål å trene opp både nasjonale og internasjonale fagpersoner. Selskapet har oppdatert sin opplæringskalender, og det nye instituttet åpner snart.