Rekkefølgen på produktene forbedrer resultatet.

Innen skjønnhet, har rekkefølgen på produktene stor betydning og bidrar til å forbedre resultatet. Vi vet at det viktigste trinnet i å forberede huden er rengjøring, men når vi først har renset bort urenheter, sminke og forurensning, vet du hva som er neste skritt? Hva kommer først, serumet eller kremen? Og øyekontur kremen?
I dette innlegget vil vi avklare endel usikkerheter slik at du vil få mest mulig utbytte av produktene dine.

Rekkefølgen av produktene

TRINN 1: Pre-Serum

Etter rensing av huden er dette det første steget i vårt daglige skjønnhetsritual. 1st Essence er et konsentrat av aktive ingredienser med en lett tekstur som, når den påføres på huden, trenger raskt inn, og etterlater en herlig friskhet, som både vekker og samtidig bidrar til at huden slapper av. Det fungerer som en forsterker av effekten av produktene som brukes senere. Den virker på de ytterste hud lagene, styrker hudens immunforsvar og transformerer den til en usynlig beskyttende barriere, som forhindrer at giftstoffer og skadelige forurensningspartikler trenger inn i den.
1st Essence fra Germaine de Capuccini

Den passer utmerket for alle hudtyper og aldre: perfekt for moden hud som gjenvinner elastisitet, jevn hudfarge, et yngre utseende, og for ung hud for å forhindre mulig skade på huden og for tidlig aldring.

TRINN 2: Serum eller Booster

Helt avgjørende innen skjønnhetspleie fra 30 år. Dette er et potent kosmetisk konsentrat med en lett tekstur som lett absorberes ved påføring. Kun en liten mengde er nok for til å få fordeler av dens unike kraft. Den påføres dag og/eller kveld etter behov.
Booster Serum fra Germaine de Capuccini

Det fins flere ulike typer serum, med lift-effekt, anti-aldring, anti-rynker, fuktighetsgivende, for å gi glød…
Det fins et serum eller booster som påføres etter behandlingskrem, som Refinition fra Timexpert Rides med HD- korreksjonsteknologi.

TRINN 3: Øyekontur

Etter serumet bruker vi alltid øyekonturkrem dag og kveld.

Øyekontur pleie med Germaine de Capuccini
Området som består av de nedre og øvre øyelokkene er et av de mest følsomme i ansiktet, huden er tynnere og utsatt for konstant aktivitet: bevegelse av øyelokk, uttrykk, blunking, – en konstant “øvelse” som er forbundet med andre faktorer som søvnmangel, stress, dårlige vaner, UV-stråling og forurensning. Nettopp derfor anbefales det å ta ekstra godt vare på huden fra 25 års alder.

Påfør øyekonturkremen med lette berøringer rundt øyet, innenfra og utover. Det er viktig å velge den øyekonturkremen som passer best til våre behov.

TRINN 4: Behandling

Germaine de Capuccini Hudpleie Produkter Nettbutikk i Norge

Skjønnhet Tip Det finnes skjønnhetseliksir som vanligvis presenteres i form av olje, ideelle for å gi ekstra ernæring. De påføres før behandlingskremen eller blandet med den.

Tags: Tips

Germaine Team

Se alle innlegg