Rynker i pannen, alt du trenger å vite om

Germaine de Capuccini behandling mot rynker i pannen

Rynker lokalisert i pannen Aldring av huden, et komplekst fenomen

En av de mest åpenbare tegnene på hudens aldring er slapp hud og rynker, som de på pannen , produsert av endringen i huden selv, som blir tynnere, mer skjøre, og som mister det beskyttende laget av subkutant fett.

Den ‘aldring av huden’ er et komplekst fenomen som omfatter indre og ytre faktorer:

For tidlig rynker i pannen

Normalt er rynker i pannen en type rynke forårsaket av uttrykkslinjer, det vil si at de er forbigående spor av den gjentatte bevegelsen i huden vår. Disse rynkene i pannen dannes fordi de markerte linjene som dannes i pannen mister kollagen og elastisitet.
Selv om det normale er at de dukker opp gjennom årene, er det også unge mennesker som har dem fordi disse rynkene har mye å gjøre med ansikts uttrykksevne.

Hvordan redusere rynker i pannen

For å redusere rynker så mye som mulig, må vi handle på hver av faktorene som påvirker aldring av huden. På denne måten kan vi korrigere og forhindre effekten.
Selv om poser under øynene eller mørke ringer underøynene ikke er et alvorlig helseproblem, forårsaker de en stor estetisk endring i både blikket og ansiktet som helhet.

På grunn av de mange interne faktorene som påvirker prosessen med rynker (immun, genetiske, emosjonelle faktorer og generell helse), er det viktig å fremme viktigheten av forebygging med en sunn livsstil og sunne vaner.

Germaine Teknisk Team

Hydrering

En av de grunnleggende anbefalingene for å forhindre for tidlig aldring av huden er å holde (pannen) huden hydrert.

Ved å bruke produkter som gir fuktighet til huden din hele dagen og fremmer cellefornyelse, vil huden din se sunnere ut og unngå tegn på dehydrering.

Bruk av solkrem, beskytt pannen mot rynker.

Beskyttelse mot UV-stråler reduserer dannelsen av frie radikaler og reduserer fotograferingen: dannelsen av rynker og pigment endres.
Vi må beskytte oss mot solen med fysiske tiltak som å ikke gå ut når solen er sterkest på dagen, ha på oss passende klær, hatt, paraply, briller, og viktigst av alt, påføre solkrem med høy faktor og ansiktskremer med solbeskyttelsesfaktor, hele året.
Bli kjent med Golden Caresse serien til Germaine de Capuccini, i tillegg til å forbedre hudtonen og elastisiteten, og redusere synlige tegn på aldring, vil det bidra til å beskytte huden din mot solen.

Antioksidanter, mot rynker i pannen

Rynker i pannen? Antioksidanter motvirker cellulær oksidasjon og skade på frie radikaler på flere måter. Hvis nivået av frie radikaler er høyere enn nivået av antioksidanter, oppstår oksidativt stress, noe som resulterer i
for tidlig aldring av celler og vev. Forbruket av antioksidant mat spiller en viktig rolle.

Vi anbefaler å konsumere fargerike frukter og grønnsaker med høye nivåer av vitamin C og karotenoider.

Retinol kremer

Kremer med retinol øker kollagenproduksjonen. De har en positiv effekt ikke bare på eksterne faktorer, men også på de interne. De reduserer tegn på aldring som rynker, tap av hudelastisitet og forbedrer pigmentering.
Hvis du bruker Germaine de Capuccini produkter formulert med retinol, eller Pro Collagestine Fill Teknologi, som for eksempel Timexpert Rides Nourishment Elixir og Excel Therapy Premier «The Cream»,  har disse en unik formulering som reduserer linjer og rynker, forbedrer fasthet, og øker produksjonen av kollagen og elastin.
Timexpert Rides Nourishment Elixir
Excel Therapy Premier
The Cream

Ansiktsgymnastikk

Til slutt anbefaler vi å gjøre noen form for ansiktsøvelse daglig, du kan stimulere huden til å oppnå større penetrasjon av eiendelene i kremene dine!
Legg fingertuppene på øyenbrynene og trykk inn og ned uten å strekke huden. Løft og senk øyenbrynene mens du holder dem på denne måten. Du vil være i stand til å begrense skaden forårsaket av rynker, samt rynker i pannen.

Ofte stilte spørsmål om rynker

Når man ser at det har dannet seg små rynker i pannen  eller linjer rundt øynene.

Det er en veldig bra ingrediens i kremer mot rynker, siden den stimulerer produksjon av kollagen, hyaluronsyre, elastin osv.

Men det er også mange kremer som i dag har veldig avansert teknologi bak sine formuleringer, som gjør at disse er veldig effektive mot rynker, uten å bruke retinol som ingresiens.
Det er ikke noe som skader mer huden vår enn solen, og gjør at huden aldres raskt. En god solbeskyttelse vil bremse dannelsen av rynker og flekker på ansiktet, halsen, décolletage og hender.

Solbeskyttelsen er bare en viktig del av behandlingen mot rynker. En god hudpleierutine, med gode kremer som er utviklet for å jobbe på rynker er nøkkelen til en sunn og frisk hud.

Uttrykksrynker og rynker i pannen kan forebygges eller bekjempes med produkter som kontrollerer ufrivillige muskelsammentrekninger som kan forekomme i ansiktshudvevet, for eksempel peptider med botoxeffekt.

Nei, Solkremen har en funksjon, og selv om det i dag er mange solkremer som også pleier huden, kan den ikke erstatte behandlingen en god serum og dagkrem gjør. Da er det bedre å bruke et serum og dagkrem med solfaktor.
Bare kosmetikk produkter som har utløpsdato før 30 måneder er markerte med utløpsdato. Det som er viktig er hvor lenge produktet varer når det er åpnet.

Germaine Team

Se alle innlegg

Legg igjen et svar