Slik får du perfekt brunfarge

En kvinne nyter solen i parken

Med varmere dager rett rundt hjørnet er det på tide å forberede huden for solen og den vakre brune gløden du ønsker å oppnå. Enten du planlegger å tilbringe dagene på stranden eller bare nyte litt sol på terrassen, er det viktig å ta vare på huden din og beskytte den mot skadelige UV-stråler mens du oppnår den perfekte brunfargen.

Før soling er det viktig å forberede huden

Eksfoliering:
Start med å eksfoliere huden din for å fjerne døde hudceller og jevne ut hudens tekstur. Dette vil bidra til å sikre en jevnere og mer jevn brunfarge.

Fuktighet:
Hold huden din godt hydrert ved å bruke fuktighetsgivende produkter regelmessig. Dette vil bidra til å forhindre tørrhet, og gi deg en sunn glød.

Stimuler melaninsyntesen i huden din

Solbruningsaktivatorer dekker ulike behov:

  • Fremskynder solingsprosessen og gir en intens brunfarge på kortere tid.
  • Gir en vakker og jevn brunfarge.
  • Bidrar til å redusere risikoen for solbrenthet for fototype I, II og III.
  • Bidrar til å forlenge brunfargen

Hvordan fungerer det?

Det pigmentfremmende virkestoffet basert på L-tyrosinderivater fungerer ved å stimulere melaninsyntesen i huden på samme måte som ved solbestråling. Melanin er pigmentet som bestemmer hudfargen og har viktige funksjoner, blant annet beskyttelse mot skader forårsaket av ultrafiolett (UV) stråling fra solen.

Når huden blir utsatt for sollys, aktiveres melaninproduserende celler kalt melanocytter av UV-strålene. I praksis etterligner dette virkestoffet den naturlige prosessen med solindusert melaninproduksjon, men uten å utsette huden for skadelige UV-stråler. Det betyr at det kan bidra til en jevnere hudtone og beskytte huden mot skader forårsaket av overdreven soleksponering, uten risikoen forbundet med direkte eksponering for UV-stråler.

Solbeskyttelse

Selv om du ønsker å få en brunfarge, er det viktig å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler. Påfør en bredspektret solkrem med høy SPF før du går ut i solen, og sørg for å påføre jevnlig gjennom dagen.

 

Selvbruning

For de som ønsker en rask og enkel måte å oppnå en sunn glød, kan selvbruningsprodukter være løsningen.

Forberedelse: For å oppnå best mulige resultater, sørg for å forberede huden din grundig før påføring av selvbruning. Dette inkluderer eksfoliering, fuktighet og påføring av en nærende krem på tørre områder som albuer, knær og ankler for å forhindre ujevn farging.

Påføring: Påfør selvbruningsproduktet jevnt og grundig over hele kroppen, og sørg for å blande godt for å unngå striper eller ujevnheter.

Beautiful Tan gir en naturlig brunfarge uten å forlate hjemmet. Bruk den av og til for å få en sunn glød etter noen timer i solen, eller hver dag for en intens, misunnelsesverdig brunfarge etter ferien. Svært enkel påføring og stripefri finish.

Med disse enkle tipsene og rådene er du klar til å nyte solen og oppnå den perfekte brune gløden mens du samtidig tar vare på huden din.

Eva Puig Syversen

Se alle innlegg