Våre forpliktelser

KVALITETSKONTROLL

Germaine de Capuccini er et av verdens første hudpleieselskap som er har forpliktet seg til å skåne miljøet, og følge regelverkene for kvalitetskontroll, forebygging av risiko på arbeidsplassen og et balansen mellom familie og arbeidsliv.

i over 50 år

Germaine de Capuccini har tatt vare på huden til tusenvis av mennesker, i over 50 år. Dette er mennesker som har oppnådd utrolige resultater på skjønnhetsklinikken, ved hjelp av pleie som begynner med behandling på klinikken og fortsetter med daglig behandling hjemme.

Ingenting er bedre enn en skjønnhetsekspert som kan gi kunden gode råd om hva den beste kosmetiske løsningen for huden deres er.

DINE KUNDER FØRST

Germaine de Capuccini gjør dette enkelt for deg, takket være over 400 referanser, og vil utvilsomt hjelpe deg med å oppnå udiskutabel suksess for din bedrift, takket være:

Germaine de Capuccini blitt et referansemerke for profesjonell hudpleie for tusenvis av estetiske sentre, spa og medisinsk-estetiske klinikker i mer enn 90 land, verden rundt.
Alle produktene har blitt dermatologisk testet.

Germaine de Capuccini har frivillig blitt akkreditert med en sertifisering for utfyllelse av av god produksjonspraksis innen kosmetikk (CGMP), tildelt av Direktoratet for Farmasi og Helseprodukter fra Helsebyrået i Valencia. I tillegg til dette, holder Germaine de Capuccini også ISO 22716-sertifikatet.
Denne utmerkelsen innebærer en oppfylling av kravene om god produksjonspraksis, innen både det farmasøytiske og hudpleiebransjen.

Germaine de Capuccini, fortsetter å satse på opplæring med sine fagfolk i hele verden. Vi skal oppføre ulike årlige kurs i våre offisielle treningssentre i hele verden.

En omfattende opplæringsplan for fagfolk, som deg, til å bli trent i de nyeste trendene og behandlingene.

Sertifikat for utførelse av god produksjonspraksis innen kosmetikk (CGMP) ISO 22716.

Alt dette innebærer sterk forpliktelse, og en aktiv, daglig deltakelse av alle bedriftens medlemmer.

Dette er støttet av INTEGRATED MANAGEMENT SYSTEM (4G1), en sertifisering som inkluderer:
Kvalitetssikringssystem ISO 9001: 2015.
Miljøstyringssystem ISO 14001: 2015.

0 +
Germaine terapeuter i hele verden
0 +
Land i verden
1 +
Referanser