Perfect Forms Hånd Krem Dobbel Effekt

225,00kr

Lett og myk krem som fungerer som en beskyttende hanske: Fuktighetsgivende, næringsrik og gjør huden myk, samtidig som den fungerer som en hånd desinfeksjon.

100 ml Tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

Bruk

Påfør så mange ganger som nødvendig for å opprettholde en konstant fuktighet og beskyttelse med den nye håndkremen med 2 i 1 effekt, som kombinerer forebygging og behandling i et enkelt produkt.

Den tar vare på huden, mens den beskytter den mot eksterne stoffer som er tilstede i vårt miljø, uten å være avhengig av tradisjonelle rengjøringsmidler og for å håndtere bivirkningene.

Germaine de capuccini
hands-web
Perfect Forms

Germaine de Capuccini Perfect Forms tilbyr spesifikke produkter for hvert behov i kroppen din: fuktighet, hygiene, fasthet …
Utsøkte teksturer og parfymer, slik at anvendelsen av dem er en ekte glede. Oppdag Germaine de Capuccini Perfect Forms kosmetikk for hvert område av kroppen din.

Ment for:

Alle aldre og når som helst, både for menn og kvinner.

Håndkrem dobbel effekt

5/5


Formel:


Karite Butter, Allantoin og Soluble Native Collagen:
takket være denne kraftige ingrediensen med fuktighetsgivende, næringsrik og regenererende virkning, styrkes hudens “barriere”, og motvirker effekten av miljøaggresjon, og hindrer tidlig aldring. Den forbedrer merkbart tilstanden til moden, dehydrert hud, og gir også en overfladisk innstramming.

Hygiene:

Øyeblikkelig og varig beskyttelsesbarriere, takket være Microprotect, en ingrediens med rensende virkning som beskytter hender og negler mot eksterne forurensende stoffer i miljøet, og andre gjenstander som vi berører daglig. Microprotect forblir lengre på hudens overflate, så dets beskyttende virkning mot eksterne stoffer er mer langvarig.

Ofte Kjøpt Sammen

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO