Supreme Barberingskrem For Menn

315,00kr

Silkemyk ikke-skummende rik barberingskrem.

Fuktighetsgivende, beroligende, antiirriterende og forfriskenderik barberingskrem. Den eksklusive teksturen gir en forbedret bevegelse av barberhøvelen for å unngå irritasjon. Når du har prøvd dette barberingsproduktet, vil du rett og slett ikke bruke en annen.

125ml Tube

Tilgjengelighet:På lager

Betal nå, betal senere eller del opp betalingen.

menn
HUDPLEIE

Kraftig hudpleie designet spesielt for menns hud. Pakket med naturlige planteekstrakter, vitaminer og antioksidanter, gir ‘For Men’ sunn, strålende og energisk hud.

Påføring

TIPS – Barber etter en varm dusj, da porene vil være åpnet, og du vil få en nærmere barbering.

Når du prøver dette barberingsproduktet – vil du aldri bruke noe annet!

supreme shave krem

Supreme Shave fra Germaine de Capuccini er en ekstra rik krem spesielt designet for menn med tørr eller delikat hud og et tøft skjegg. Det er definitivt et behandlingsprodukt, og det vil hydrere og berolige huden mens du ikke etterlater det irritert.

Supreme Shave barberingskrem er utmerket på selv den mest følsomme huden. Det er veldig spesiell tekstur gir en perfekt glid av barberhøvelen for en barbering som er jevnere, nærmere og varer lenger.

En veldig spesiell tekstur som gir en perfekt glid av barberhøvelen, for en barbering som er jevnere, nærmere og varer lenger. 

Vinner av Best Grooming Product of the Year 2017 på
The Beauty Shortlist awards.

Ofte Kjøpt Sammen

CRUELTY FREE

Microperler gratis

MICROPERLER FREE

Fri frakt ansiktskremer norge

FRI FRAKT

ICONSMesa de trabajo 1@2x C20

CO2 ZERO